Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Reviews

☾ Ghylene Eijck
Afgelopen weekend één van de mooiste ervaringen gehad. Vanaf moment 1 dat ik het huis bij Helen Adriana binnenstapte was ik relaxed. Het huis is echt als een warm bad, een hele veilige sfeer. Wat ik heel prettig vond is dat de groep lekker klein is. Dat maakt het intiem en ongelooflijk persoonlijk. Tijdens de ceremonie verliezen Helen & Roel je geen moment uit het oog. Ze zorgen super goed voor je, stoppen je lekker in, en vragen hoe het met je gaat. De persoonlijke aandacht heeft mij heel veel gedaan tijdens mij reis. Mijn reis was duidelijk, mooi een life changing. Ik heb dingen mogen voelen en ervaren die ik verder mag helen in mijn leven. Ik ben zo dankbaar voor de mooie inzichten van het plantmedicijn. Helen & Roel jullie zijn GOUD waard en heel LIEF! Dankbaar voor jullie liefde en warmte.
☾ Sophie Meurs
Afgelopen vrijdag heb ik mijn eerste plantmedicijn ceremonie mogen ervaren onder begeleiding van Helen & Roel. Allereerst; wat een liefdevolle mensen. Ik kwam binnen en voelde mij gelijk op mijn gemak. De ruimtes zijn prachtig en comfortabel. De reis die ik heb gemaakt was prachtig. Onder liefdevolle en subtiele begeleiding van Helen & Roel kan je je niks anders dan veilig voelen. Ik ben onwijs dankbaar dat ik bij Helen & Roel terecht ben gekomen, het was een prachtige ervaring!
☾ Nina Zwaanswijk
Wauw, het is eigenlijk niet in woorden te omschrijven hoe ik mijn eerste ceremonie heb beleefd. Ten eerste wil ik jullie ontzettend bedanken voor jullie liefdevolle en professionele begeleiding met een heerlijke dosis humor op zijn tijd. De tijd en zorg die jullie gaven tijdens de ceremonie hebben mij echt een veilig en goed gevoel gegeven. Ook de groep waarmee ik was droeg bij aan deze ervaring, ik voel me zeker op een bepaalde manier verbonden met iedereen. Ik ben enorm dankbaar voor de inzichten die ik heb gekregen tijdens de ceremonie en ben nog steeds aan het nagenieten. Jullie hebben mij het vertrouwen in mezelf teruggegeven die ik zoveel jaren heb gemist. Mijn reis is pas net begonnen. Jullie gaan mij zeker vaker zien.

Healhuasca Groepsceremonie

3 juni @ 13:30 - 22:30

€444,00

♡ HEALHUASCA ~ GROEPSCEREMONIE 

 

Graag willen wij jou in de gelegenheid stellen om op deze prachtige lokatie in een ceremoniële, veilige setting – een setting waarin wij met respect voor het Plantmedicijn én de juiste intentie werken aan persoonlijke groei in ons bewustzijn – een Healhuasca Groepsreis (4 tot 6 personen) te laten ervaren waarmee de deuren open gezet worden naar diepere lagen van jouw bewustzijn. Hierdoor kan er heling plaatsvinden van onder andere de signalen van jouw pijnlichaam…

 

In deze diepere lagen zitten vaak nog onverwerkte pijnstukken/emoties die geheeld mogen worden. Ook kunnen er inzichten verborgen liggen die ons de weg kunnen wijzen en die ons ego (=angst) kan ontmaskeren.

 

Dit alles ter ondersteuning van het transformatieproces waarvoor het leven in onze ogen bedoeld is. Onze eigen ervaring is – wanneer de deuren naar een diepere laag van bewustzijn eenmaal geopend zijn – je daar in het dagelijks leven veel profijt van hebt. Je zal dan ervaren dat je op een heel diep niveau kunt ‘voelen’, en als je die ervaring eenmaal hebt kun je je andere voel-ervaringen daaraan toetsen…

 

~ VOEL OF HET KLOPT VOOR JOU…

 

Het allerbelangrijkste is dat jij voelt of een Healhuasca Ceremonie bij jou past op het pad van jouw persoonlijke ontwikkeling. Doe het niet omdat anderen zeggen dat jij dit moet doen. Je ‘mag’ je geroepen voelen door de Spirits van de Plantmedicijnen…

 

Wij bieden je graag een veilige setting om te reizen in de magische wondere wereld van entheogene middelen die je in contact brengen met jouw essentie/natuurlijke kracht. Wij werken met diverse Plantmedicijnen waaronder de Caapi & Magische Truffels.

 

Jouw investering is €444,- magische euro’s;
Je kunt ervoor kiezen om alleen de aanbetaling vandaag te betalen. 

Gebruik de code “AANBETALING” en dan betaal je €222,- en 14 dagen voor de ceremonie sturen we een mail met een betalingsverzoek. 

 

Neem niet deel aan een Healhuasca Ceremonie wanneer je: zwanger bent/borstvoeding geeft, ernstige psychische klachten hebt en/of medicijnen slikt.

 

LET OP: Het deelnemen aan een Healhuasca Ceremonie is geheel op eigen risico.

 

Heb je een plekje gereserveerd dan ga je akkoord met mijn algemene voorwaarden.

 

De ceremonie zal in de magische kerk van Weesp plaatsvinden.

Deelname

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Deelname Healhuasca Groepsceremonie - 3-06-2023
444,00 incl. btw
8 beschikbaar

Gegevens

Datum:
3 juni
Tijd:
13:30 - 22:30
Kosten:
€444,00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Laurentiuskerk
Blomstraat 36
Weesp, Amsterdam 1382 AJ Nederland
+ Google Maps