Luister naar deFluistering van jouw lijf, voordat het begint te Schreeuwen

Leer luisteren naar
jouw Lichaam

Je lichaam geeft continu informatie over jouw welzijn. Het ene moment voel je je fit en bruis je van de energie, en het volgende moment heb je pijn en voel je je futloos…

Je kunt de aanwijzingen van je lichaam natuurlijk gewoon negeren, een paracetamol nemen en met volle vaart doorgaan. Je kunt ook echter ook naar de signalen van jouw lichaam leren luisteren

Hoe lang en hoe hard moet jouw lichaam nog bij je aankloppen, wil het door jou gezien, erkend en gehoord worden?

Ben jij je bewust van hetgeen dat je lichaam probeert te vertellen?

Mijn Werkwijze

Tijdens onze afspraak neem ik altijd ruim de tijd voor jou. Het is voor mij erg belangrijk dat er wederzijds respect en vertrouwen is, zodat jij je helemaal over kan geven, en ik mijn energie goed op jou kan afstemmen. In een liefdevolle, veilige bedding zorg ik ervoor dat jij jouw helingsproces aan kan gaan…

 

Jouw helingsproces aangaan is één van de mooiste cadeautjes die jij aan jezelf kan geven. Intuïtief voel ik aan waar er bij jou energetische blokkades/trauma’s in je lijf (vast)zitten. Ik stel mijn hart voor jou open; zo til ik mijn behandelingen naar een hoog niveau… Na de sessie geef ik je even rustig de tijd om bij te komen en staat er een hydraterend glaasje water voor jou klaar.

 

De Beleving

Iedere sessie is uniek. Er zijn meerdere factoren die van invloed kunnen zijn op hetgeen wat jij op een bepaald moment in jouw leven nodig hebt. Van jouw cyclus en de maanfasen tot het jaargetijde en de levensfase 

waarin je je bevindt…

 

Tijdens een sessie kan er veel loskomen; dit kan voor iedereen anders zijn. Je komt vaak verschillende laagjes van jezelf tegen; hierdoor kunnen er vastzittende emoties loskomen, maar er kunnen ook oude herinneringen naar de voorgrond komen. Het mag er allemaal zijn…

 

(Mocht je nog een extra laagje dieper willen gaan dan kunnen we een diepe heling combineren met Plantmedicijnen zoals de Truffel of Rapé. Zie de Magic TruffelMassage bij aanbod!)

 

Probeer ze te omarmen, vind de heling en ervaar het effect op jouw emoties, gedachtes en spirituele (wel)zijn. Voel je als herboren in je eigen lijf. Laat jouw energie weer stromen!