TheUniverse has bigPlans for you and it's time to Claim them

Er kan geen garantie worden gegeven op een bepaalde (verwachte) ervaring van de ChocoDelight. 
Iedereen is immers uniek en kan anders reageren; bij deelname is iedere deelnemer geheel verantwoordelijk voor zijn eigen welzijn. 

De ervaring kan per keer verschillen; hierop kan geen aanspraak worden gemaakt. 
Wanneer je medicatie gebruikt en/of lijdt aan een (ernstige) psychische aandoening raden wij ten alle tijden aan om eerst een arts te raadplegen.

 

Niet gebruiken bij zwangerschap en/of borstvoeding!

 

Als je (nog) meer vragen hebt dan hieronder zijn beantwoord, neem dan contact (met ons) op!

Veelgestelde vragen

5 stuks Magic ChocoDelight kosten €66,- (inclusief verzendkosten & BTW

10 stuks Magic ChocoDelight  kosten €111,- (inclusief verzendkosten & BTW

Wil je meer afnemen stuur dan een mail naar hello@helenadriana.com

Een ChocoDelight ~ Thuis Ceremonie duurt ongeveer 4 tot 6 uur, afhankelijk van de hoeveelheid ChocoDelights en jouw ‘gevoeligheid’.

Wat wordt betiteld als een ‘bad trip’ is vaak een (te) diepe confrontatie met jezelf.  ChocoDelight weerspiegelt jouw innerlijke wereld; dit kan zorgen voor diepe, confronterende ervaringen omdat je heel duidelijk te zien krijgt wat je angsten, overtuigingen, pijnstukken, trauma’s, etc. zijn. De ChocoDelight maken deze zicht- en voelbaar. Als je je hieraan kunt overgeven dan is de kans groot dat je veel (meer) helderheid over jezelf en jouw leven krijgt en zal je ervaren dat deze krachtige ervaring je dient op diepe levels.

Eten tijdens een  ChocoDelight ~ Thuis Ceremonie wordt afgeraden, maar je kan wel gewoon water of kruidenthee drinken. Ervaar je de ChocoDelight als iets te heftig dan kun je wel iets zoets nemen; hierdoor zwakt de  ChocoDelight iets af.

Onze ChocoDelight bestaat uit pure biologische chocolade hart is gemaakt van 100% pure cacao met een medicinale dosis van Lion’s Mane, Reishi, Chaga & Cordyceps. Deze medicinale paddenstoelen hebben een lange geschiedenis in verschillende culturen voor holistische gezondheid. Ze staan vooral bekend om hun ondersteuning van ons immuunsysteem en zijn adaptogeen, waardoor ze ons lichaam in balans brengen.

 

Een 20 – tal kruiden, waaronder kaneel, gember, kardemom, kruidnagel en nog veel meer.

 

De voor ons speciaal geteelde verse Truffel(s). (3 maanden Houdbaar)

 

Al onze Choco’s zijn met liefdevolle energie en uiterste zorgvuldigheid stuk voor stuk met de hand gemaakt; ze zijn 100% Vegan!

Nee, de ChocoDelight werkt niet niet verslavend!

Iedereen is uniek en de een zit meer vast in zijn geconditioneerde Mind dan de ander. Daarom is het voor iedereen anders. Over het algemeen is een set van 10 ChocoDeligt voldoende voor 2 personen.

Over het algemeen voel je je goed en energiek, doordat je innerlijk werk hebt gedaan kan je de dag erna (een beetje) moe zijn; neem echt even de tijd om alles te verwerken en een plekje te geven. Wij raden altijd aan om de dag na de ChocoDelight ceremonie even tijd voor jezelf te nemen door bijvoorbeeld lekker te gaan wandelen in de natuur en je inzichten op te schrijven! Neem echt even Me-Time en drink veel (kokos)water of kruidenthee.

Over het algemeen niet. Het komt soms wel voor dat  je moet overgeven er wil dat energetisch iets losgelaten worden. Je kunt je ook soms een beetje misselijk voelen omdat je lichaam in sommige gevallen nog even mag wennen aan de verbinding met de diepere lagen in jezelf. 

Sinds 2019 is Ayahuasca helaas verboden in Nederland. In tegenstelling tot veel andere landen in de wereld hebben we wel de vrijheid om ChocoDelight te gebruiken. Met de ChocoDelight zul je je een subtielere liefdevollere heling ervaren als Ayahuasca en/of Healhuasca

Gebruik van de ChocoDelight  wordt afgeraden bij de volgende lichamelijke condities: Zwangerschap, diabetes, hart- en vaatziekten, hersenbloedingen, bijnierklachten, nierziekten en/of neurologische aandoeningen. Wanneer je twijfelt, lijdt aan een psychische aandoening en/of medicijnen neemt, raadpleeg dan altijd eerst een arts alvorens je overweegt een  ChocoDelight ~ Thuis Ceremonie te gaan doen. Neem NOOIT drank en/of drugs in combinatie met de ChocoDelight.

Ik heb niets gevoeld of ervaren. Ook wel een Nada genoemd. Een enkele keer komt een Nada voor. De plant geeft namelijk wat je nodig hebt. Soms is het niet de bedoeling, het juiste moment of ben je er nog niet klaar voor. Snap dat het ontzettend balen is. Maar ook hier zit een boodschap in. 

Ja. Maar over het algemeen niet. Soms voel je je wel een beetje misselijk omdat je lichaam mag wennen aan de enegrie frequentie. Maak je geen zorgen als je je een beetje misselijk voelt. 

Bewaar de ChocoDelight als je ze hebt ontvangen gelijk in de koelkast. Ze zijn dan 3 maanden houdbaar.

Ik heb nog vragen. Weet dat ik er altijd voor je ben, mochten er nog vragen zijn mail mij gerust.

~ Ga ontspannen en uitgerust jouw ChocoDelight ~ Thuis Ceremonie in

~ Neem 3 dagen van tevoren en tijdens jouw ChocoDelight ~ Thuis Ceremonie geen, koffie, drugs, varkensvlees en/of alcohol

~ Zet een positieve intentie en neem een mantra in gedachte

~ Eet de dag voor de ChocoDelight ~ Thuis Ceremonie zoveel mogelijk plantaardig

~ Eet de dag van jouw  ChocoDelight ~ Thuis Ceremonie tot 3 uur van tevoren alleen lichte voeding

~ Eet 3 uur van tevoren niet(s) meer; hoe schoner jouw lichaam is, hoe beter het Plantmedicijn zal werken

Je ontvangt uitgebreide(re) informatie na je bestelling!

Ja, juist! Microdoseren met de ChocoDelight  is een simpele, veilige en toegankelijke manier om op een ‘andere’ wijze te werken aan bewustzijnsontwikkeling. Op dit moment is er in de wereld veel aandacht voor het fenomeen Microdoseren; er wordt veel (wetenschappelijk) onderzoek hiernaar gedaan, met veelbelovende resultaten. Microdosering is daarmee ontzettend passend op het pad naar meer/een groter bewustzijn…

Hoe werkt Microdoseren met de ChocoDelights?
In een periode van tien weken neem je twee keer per week een halve of hele ChocoDelightmet als doel een transformatie naar een groter bewustzijnsniveau en een hogere vibratie.

Wat Microdoseren (met de Choco’s) jou op kan leveren is onder andere:

~ meer rust
~ meer ontspanning
~ meer in het moment leven
~ meer focus op dat wat belangrijk is
~ meer creativiteit en (levens)energie
~ meer inzicht in destructieve patronen en oude pijn/trauma’s

Beginnen met Microdoseren betekent dat je actief met jezelf aan de slag gaat (met een pure intentie). Voorwaarde voor succes is dat je 100% verantwoordelijkheid draagt voor je eigen leven.

Zie ook mijn (online) 10-weekse Microdoseringsprogramma met Truffels

Het effect van muziek tijdens jouw ChocoDelight ~ Thuis Ceremonie is erg belangrijk voor de uitwerking van de Choco’s. Hierom heb ik een uitgebreide Playlist op Spotify staan die je na jouw bestelling ontvangt.

Wij hebben een magische Tribe op Telegram voor de gebruikers van onze Plantmedicijnen  ChocoDelight en andere plantmedicijnceremonies; op deze manier kan je je onder andere verbinden met gelijkgestemden en jouw ervaring(en) delen als je daar behoefte aan hebt. Deze link ontvang je na je bestelling.

Onze ChocoDelight zijn vers en (ongeveer) 3 maanden houdbaar in de koelkast!

Als je genoeg Choco’s neemt wel. Weet dat de ChocoDelight een hartopener is die je op een liefdevolle subtiele nanier naar jouw ware kern brengt!

Nee, het ligt er maar net aan hoe makkelijk jij kun afreizen naar jouw binnen binnenwereld met de ChocoDelight, sommige mensen hebben daar nog heel wat laagjes voor zitten. Het ligt ook aan welke fase of periode jij in je leven zit. Ben je erg gesterest of zit je vast in je hoofd kost het meer tijd om met jouw innerlijke wereld in contact te komen.

Nee ChocoDelight kan niet samen met medicijnen en alcohol.

Doe dit dan ook niet!!

Speciaal voor ons geteelde verse truffels.

Wij richten ons op onze eigen chocolaatjes en weet niet hoe andere ze maken.