In Truth; Healhuasca is the television of theForest

Er kan geen garantie worden gegeven op een bepaalde (verwachte) ervaring. 
Iedereen is uniek en kan anders reageren; bij deelname is iedere deelnemer geheel verantwoordelijk voor zijn eigen welzijn. 
De ervaring kan per keer verschillen; hierop kan geen aanspraak worden gemaakt. 
Wanneer je medicatie gebruikt en/of lijdt aan een (ernstige) psychische aandoening raden wij ten alle tijden aan om eerst een arts te raadplegen.

Niet gebruiken bij zwangerschap en/of borstvoeding!

Als je (nog) meer vragen hebt dan hieronder zijn beantwoord, neem dan contact (met ons) op!


Veelgestelde vragen

Een Healhuasca Ceremonie (ook tijdens het Retreat) duurt ongeveer 4 tot 6 uur, afhankelijk van de dosering en jouw ‘gevoeligheid’. 

Kijk op mijn pagina aanbod voor de verschillende opties, prijzen kun je daar ook vinden.

Wat wordt betiteld als een ‘bad trip’ is vaak een (te) diepe confrontatie met jezelf. Healhuasca weerspiegelt jouw innerlijke wereld; dit kan zorgen voor diepe, confronterende ervaringen omdat je heel duidelijk te zien krijgt wat je angsten, overtuigingen, pijnstukken, trauma’s, etc. zijn. De Healhuasca maakt deze zicht- en voelbaar. Als je je hieraan kunt overgeven dan is de kans groot dat je veel (meer) helderheid over jezelf en jouw leven krijgt en zal je ervaren dat deze krachtige ervaring je dient op diepe levels.

Eten niet, maar je mag wel water drinken (later in de ceremonie). In de ochtend staat er een (h)eerlijk ontbijtje voor je klaar.

Een groot voordeel is dat je (meestal) niet moet overgeven of aan de diarree gaat van Healhuasca. Je hebt zelf (iets) meer invloed op je innerlijke reis. Het is een magische manier om antwoorden te krijgen op jouw specifieke vragen en heling te ontvangen.

Wij raden aan kleding aan te doen wij jij je fijn in voelt. Kleding die makkelijk aan- en uit gaan. Een (zacht) vest, trui en lekkere warme sokken. Als je het fijn vind kun je je eigen kussen meenemen. Denk ook aan dingen zoals lippenbalesem, een schriftje met een pen, knuffel of iets anders dierbaars. 

Nee, Healhuasca werkt niet verslavend!

Over het algemeen voel je je goed en energiek, maar doordat je innerlijk werk hebt gedaan kan je de dag erna (een beetje) moe zijn; neem echt even de tijd om alles te verwerken en een plekje te geven. Wij raden altijd aan om de dag na de ceremonie even tijd voor jezelf te nemen door bijvoorbeeld lekker te gaan wandelen in de natuur en je inzichten op te schrijven! Neem echt even Me-Time en drink veel (kokos)water of kruidenthee.

Je hebt vast wel eens gehoord dat je geroepen ‘moet’ worden door de Spirit van de plant? Voel je je aangetrokken tot Plantmedicijnen en ben je nieuwsgierig? Zie dit gevoel dan als die roep en beantwoord dit gevoel door ervoor te gaan!

Sinds 2019 is Ayahuasca helaas verboden in Nederland. Middels Healhuasca kun je echter een vergelijkbare diepe heling ervaren als door Ayahuasca!

Onze Retreats worden voor 8 tot 10 deelnemers gegeven.

Onze Ceremonies zijn voor 4-6 deelnemers.

Je kunt ook een duo ceremonie afspreken en zelfs een privé ceremonie als je dat wilt!

Onze Healhuasca  Ceremonies en Retreats wordt liefdevol en deskundig begeleid door Helen Adriana & haar Team.

Voor een Healhuasca Ceremonie verwachten wij jou om 10:00 en zullen wij rond 18:00 afsluiten

 

Voor het Healhuasca Retreat verwachten wij jouw op vrijdagmiddag om 15:30 uur en zullen maandagochtend rond 11:00 uur afsluiten.

Gebruik van Healhuasca afgeraden bij de volgende lichamelijke condities: Zwangerschap, diabetes, hart- en vaatziekten, hersenbloedingen, bijnierklachten, nierziekten en/of neurologische aandoeningen. Wanneer je twijfelt, lijdt aan een psychische aandoening en/of medicijnen neemt, raadpleeg dan altijd eerst een arts alvorens je overweegt een Healhuasca Ceremonie en/of Retreat te gaan doen. Neem NOOIT drank en/of drugs in combinatie met Healhuasca.

~ Ga ontspannen en uitgerust een Healhuasca  Ceremonie of Retreat in

~ Volg het Healhuasca ‘dieet’ (alle informatie volgt bij aanmelding)

~ 2 weken voor een Healhuasca  Ceremonie of Retreat maken wij een GroepsWhatsapp hierin delen wij alle informatie en kan je alvast kennis maken met de andere deelnemers van de Ceremonie of Retreat (je kunt hier ook al je overige vragen stellen)

 

Wij hebben een supergave authentieke boerderij gehuurd waar we gedurende het hele Healhuasca Retreat zullen verblijven.

Dat kan zeker. Echter raden wij wel aan om ook echt de tijd te nemen om alles te laten landen en een plekje te geven voordat je een nieuwe ceremonie of retreat boekt.

Volg hierbij vooral je gevoel; dit is heel persoonlijk. Weet wel dat je voor jezelf en voor je eigen proces komt. Wij zullen ervoor waken dat je bij jezelf en je eigen proces blijft.

Zeker! Wij laten de WhatsApp-Groep ongeveer 2 weken na de ceremonies en Retreats open. Hierin delen we met elkaar waar er behoefte aan is. Mocht je ons privé nodig hebben, dan kun je altijd een afspraak met mij maken.

Je plekje is pas definitief gereserveerd als je de aanbetaling hebt voldaan.

Wist je dat controle eigenlijk niet bestaat? Alleen schijncontrole. Ons ego wilt graag dat we in ‘controle’ zijn, dit doet ons ego om ons te beschermen. We weten dat de meesten het ontzettend spannend vinden. Daarom werken wij altijd in relatief kleine groepen en nemen we altijd uitgebereid te tijd voor iedereen.