Om jezelf te Ontdekken hoef je Alleen maar naar Binnen te kijken

Er kan geen garantie worden gegeven op een bepaalde (verwachte) ervaring. 
Iedereen is uniek en kan anders reageren; bij deelname is iedere deelnemer geheel verantwoordelijk voor zijn eigen welzijn. 

De ervaring kan per keer verschillen; hierop kan geen aanspraak worden gemaakt. 
Wanneer je medicatie gebruikt en/of lijdt aan een (ernstige) psychische aandoening raden wij ten alle tijden aan om eerst een arts te raadplegen.

Niet gebruiken bij zwangerschap en/of borstvoeding!

Als je (nog) meer vragen hebt dan hieronder zijn beantwoord, neem dan contact (met ons) op!

Veelgestelde vragen

Microdosing wordt voornamelijk gedaan met LSD, Paddenstoelen en/of Truffels. Waar Paddenstoelen boven de grond groeien, groeien Truffels onder de grond. In zowel Truffels als Paddo’s zit de stof Psilocybine. Deze stof zorgt o.a. voor meer rust in jouw hoofd, ondersteunt creativiteit en verhoogt productiviteit. Onze Microdosering Truffels zijn vers en 100% biologisch & Vegan.

Nee, het werkt niet verslavend. Het kan je juist helpen om verslavingen te doorbreken. Zodra je de stof Psilocybine (die in o.a. Truffels zit) tot je neemt gaat er een hele nieuwe wereld voor je open.

Microdosering met Truffels is het tot je nemen van zeer kleine hoeveelheden Truffel voor een langere periode. Twee keer per week neem je een zeer/relatief lage dosering voor een periode van tien weken. Microdoseren is een bijzondere, maar krachtige manier om te werken aan bewustzijnsontwikkeling. Fysiek merk je er nauwelijks iets van (bij de juiste dosering kun je normaal functioneren). De Microdosering zorgt voor kleine maar effectieve transformatiestapjes en helpt je o.a. om in het dagelijks leven bewust(er) te handelen.

~ Bewaar de verse Microdosing Truffels altijd in de koelkast (4 tot graden Celsius)


~ Ongeopend zijn de verse Truffels 2 maanden houdbaar

 

~ Eenmaal geopend of blootgesteld aan zuurstof, moet je de Truffels binnen 4 tot 6 dagen consumeren

Eén Microdosis is ongeveer 0,5 tot 2 gram Truffels. 

Als je nog geen ervaring hebt met Microdosing, begin dan je Microdosering met 0,5 portie (0,5 gram) in de ochtend. Eet ze gewoon op, of meng ze met een kleine hoeveelheid voedsel (bijv. yoghurt, pindakaas etc). Je kunt er ook thee van zetten: vermaal de Truffels, doe ze in een theefilter en laat 15 minuten trekken in heet water; daarna opdrinken.

Besteed tijd en aandacht aan het vinden van jouw Sweet-Spot; jouw ideale dosis wordt ook wel de ‘sweet-spot’ genoemd. Als vuistregel geldt: je moet normaal kunnen functioneren tijdens je dagelijkse activiteiten en sociale interacties op een Microdoseringsdag. Je zou GEEN last mogen hebben van visuele stoornissen, uitputting, afleiding, duizeligheid of agitatie. Een misvatting is dat je niets voelt van een Microdosis; als je je Sweet-Spot hebt gevonden, zul je een merkbaar effect (een verbetering) ervaren, maar niet te sterk.

Helen Adriana biedt een 10 weekse online Microdosingsprogrmma aan; dit raden wij dan ook altijd aan als je nooit eerder gemicrodoseerd hebt.  

Wat je motivatie voor Microdosing ook is, Helen Adriana helpt je bij het uitstippelen van jouw persoonlijke dosering, het integreren van Microdosing in je dagelijks leven, het bijhouden van je resultaten én het bieden van ondersteuning & begeleiding tijdens je volgende stappen op het pad van bewustwording en persoonlijke groei.

~ Meer innerlijke rust

~ Meer creativiteit

~ Betere focus

~ Getting things done

~ Productiviteit

~ Gidsing & Guidance van de spirits van de planten

~ Sterke(re) innerlijke stem van het hart

~ De stem van het ego gaat naar de achtergrond

~ Het leven luchtiger nemen

~ Levensvreugde hervinden

~ Minder snel afgeleid

~ Kan helpen bij depressie

~ Lekkerder in jouw vel zitten

~ Zorgelozer voelen

~ De scherpe kantjes gaan eraf

~ Beter in staat om te genieten

~ Meer geduld

~ Helpt aarden

~ En nog zoveel meer…


Plantmedicijnen geven jou altijd precies wat je nodig hebt; vertrouw hierop!

Integendeel; 60% van alle deelnemers heeft geen enkele ervaring met Psychedelische middelen/Plantmedicijnen.

Dat komt doordat we de Magische Truffel(s) niet gebruiken voor ons genot, maar voor onze spirituele groei. Veel mensen zijn dan ook nieuwsgierig naar wat het Microdoseren met Truffels dan werkelijk voor hen kan betekenen.

Je werkt op een subtiele, zachte manier aan bewustzijnsontwikkeling. Omdat je het voor een langere tijd doet, zijn de resultaten bij de meeste mensen transformerend; 84% van de mensen zijn positief tot zeer positief, en 86% evaart de effecten van het Microdoseren met Truffels als blijvend.

Je kunt Microdoseren helemaal in jouw eigen tijd, op jouw eigen tempo en op jouw eigen manier doen. Helen Adriana voorziet je van de Truffels en alle informatie. Naast het Microdoseren, krijg je wekelijks waardevolle en uitgebreide input in jouw mailbox. In de Telegram-groep kun je met al jouw vragen terecht.

Het is een persoonlijk proces dat je samen met een groep gelijkgestemden ondergaat.

Omdat Helen Adriana het Microdoseren met Truffels ‘serious business’ vindt, wilt zij graag gemotiveerde zielen aantrekken die verantwoordelijkheid (durven te) nemen voor hun eigen leven. Het is dan ook een commitment om een periode van 10 weken met een groep gelijkgestemden aan te gaan.

Als je deze commitment aangaat, krijg je tien weken online begeleiding via Telegram en zullen Helen Adriana en haar Team jou elke week voorzien van nieuwe input. We doen dit dus vooral met elkaar en het is als heel waardevol gebleken om een veilige plek/community te hebben waar je al jouw vragen kunt stellen en jouw ervaringen kunt delen.

Begin NIET met Microdoseren als je een psychiatrische stoornis/geschiedenis/achtergrond hebt:

~ Borderline

~ Manische depressie

~ Angststoornis

~ Bi-polariteit

~ Schizophrenia

~ OCD (dwangstoornis)

~ Psychose(s)

Ondanks dat er uit studies is gebleken dat er geen complicaties zijn met betrekking tot het gebruik van Truffels en Medicatie, raden wij het toch af om de Truffels te combineren met de bepaalde medicatie. Dit geldt als je Medicijnen gebruikt als: antidepressiva, Citalopram, Xanax, Zoloft, Prozac, Fluoxetine, Paroxetine. 

 

Raadpleeg altijd eerst jouw (psychiatrisch) arts en/of neem contact met ons op bij twijfel.

 

*Mensen met psychosomatische stoornissen zoals idiopathische pijn en/of fibromyalgie, kunnen een tijdelijke toename van hun symptomen ervaren als gevolg van aanvankelijke mentale- en fysieke weerstand. 

Truffels opereren in jouw onderbewustzijn en brengen een ‘chemisch’ proces op gang. Hierdoor worden er nieuwe verbindingen aangemaakt in de hersenen. Doordat er nieuwe patronen worden aangemaakt kunnen o.a. triggers als minder heftig worden ervaren en kunnen negatieve overtuigingen naar positieve(re) worden omgezet.

Het is daarom ook erg belangrijk om 10 weken vol te blijven houden met Microdoseren. Als dit je lukt, dan maak je werkelijk een (grote) transformatie door.

De Truffel komt uit de natuur en heeft een Spirit waarmee je je kunt verbinden. Het wordt zeer aangeraden om een pure en positieve intentie te zetten tijdens het Microdoseren. Sluit jouw ogen even, maak verbinding met jouw hart en zet een intentie voordat je de Microdosing inneemt.

Alleen Microdoseren kan krachtig zijn, maar het samen ondergaan is nóg krachtiger! Hierom hebben wij een Telegram-groep gemaakt waarin alle deelnemers van het Microdoseringsprogramma zitten. Je ontvangt de link van de Telegram-groep in een apart bericht nadat je je hebt aangemeld voor het Microdoseringsprogramma.

Nee, je hoeft je niet aan een bepaald dieet te houden. Weet wel dat bijvoorbeeld koffie, alchohol en (ongezonde) niet-plantaardige voeding een andere energietrilling/vibratie heeft.

In elk land is er verschillende de wet- en regelgeving . Zoek dit dus van tevoren goed uit als je jouw Microdosing op reis mee wilt nemen. Dit is geheel jouw eigen verantwoordelijkheid.

Ja, je kunt ook Microdoseren met Truffels om beter te slapen; het wordt aangeraden om ze een uur voor het slapen nemen. Het is even uitvinden – ‘trial & error’ – wat voor jou het beste werkt.

Ja, dat kan. Als je net begint is het verstandig even te wachten tot een uur na inname om te kijken hoe je je voelt. 

Ja, dat kan. Houd er wel rekening mee dat het effect van de Truffels de eerste paar keer mogelijk meer voelbaar is en je dus voor de zekerheid geen afspraken maakt waarbij je de eerste twee uur na de inname van jouw Microdosering verplicht bent om te rijden. 

Het directe effect van Magic Truffels is ongeveer 5 tot 7 uur tijdens een Healhuasca Ceremonie. Men ervaart echter vaak een ‘afterglow’ van 2 tot 6 weken met betrekking tot een hoge(re) dosis. Na een Microdosis Truffels ervaart men vaak een ‘mini afterglow’ van 2 dagen. Dit is de reden dat het wordt aangeraden minimaal 1 dag tussen elke Microdosis te houden. 

Natuurlijk is de setting hierbij anders, maar het grootste verschil is uiteraard de dosering. Tijdens een Healhuasca Ceremonie zul je een diepe, innerlijke reis maken. Dit is voor sommigen net nog een stapje te ver, niet iedereen is hier (al) klaar voor. 

Iedereen die met zichzelf aan de slag wilt gaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling/spiritualiteit. We zien echter een enorm brede doelgroep binnen onze huidige klanten, maar wat vrijwel iedereen in overeenstemming heeft, is een enorme nieuwsgierigheid en/of de wens om zichzelf verder te ontwikkelen. Uiteraard moet je wel ouder dan 18 jaar zijn en raden we het altijd af om te gaan Microdoseren met Truffels als je met psychische problemen kampt.

Plantmedicijnen bezitten de kracht om ons in te laten zien wie wij in essentie zijn. Dat we uiteindelijk slechts allemaal uitingen van hetzelfde bewustzijn zijn (in plaats van ons ego). Wanneer meer mensen zich dit realiseren, zal liefde de enige logische conclusie zijn. Middels het Microdoseren met Truffels wordt de vibratie/frequentie van het collectief bewustzijn verhoogd.

Je kunt zowel de Microdosering Truffels los bestellen of je aanmelden bij het 10 weekse online Microdoseringsprogramma van Helen Adriana; zie de aanbod-pagina.