Algemene voorwaarden

Ik werk altijd op basis van liefde en vertrouwen. Dit betekent dat ik geen annuleringsvoorwaarden hanteren voor een van mijn massage of shamanic breathing in mijn paraktijk in amsterdam.

Ik leef in een diep gevoel van vertrouwen dat alles een reden heeft.

Daar wil ik een ander ook graag mee inspireren, dus mocht je onverwacht afzeggen en je voelt dat je daar een goede rede voor hebt laat het mij dan zo snel mogelijk weten via mail of via App. Geïnspireerd door Mahatma Gandhi:

‘Be the change you want to see in the world.

Met betrekking tot een van de PlantMedicijnCeremonies, Online Sessies en MagicTruffelMassage hanteren wij wel aantal algemene voorwaarden.
Dit is omdat wij veel tijd en liefde in het werken met PlantMedicijnen stoppen als mede door een committent die we naar elkaar uitspreken en een fijne groepsenergie kunnen waarborgen.

Daarom laat ik je bij het boeken deze voorwaarden lezen en aanvinken zodat ik weet dat je ze hebt gelezen en hiermee akkoord bent gegaan.

Om bij Helen Adriana Healing B.V. een van de PlantMedicijnCeremonies, Online sessie, of één van de Retreats bij te wonen, én bij afnamen van de ChocoDelight ~ Choco Bliss, Healhuasca HomeKit of Microdosering Truffels en of overige Plantmedicijnen hanteert Helen Adriana Healing B.V. een aantal algemene voorwaarden.