Mijn missie is dat jij kiest vanuit zelfliefde en in je kracht gaat staan, zodat je gaat stralen. Dat is echte schoonheid; compleet jezelf mogen zijn.

Zo maken we samen   de wereld een stukje Mooier

Helen Adriana

 

 

Zelf heb ik een weg afgelegd van hoge bergen en diepe dalen, en ben ik onderweg vele spiegels tegengekomen. Achteraf gezien zijn dit de meest waardevolle inzichten geweest…

 

 Ik werkte lange dagen als accountmanager, maar ik was niet gelukkig. In mijn relatie voelde ik mij erg ongelukkig; ik voelde mij down en door mijn ogen zag de wereld er allesbehalve rooskleurig uit. Vanuit het intense gevoel mijn mooiste leven te willen leven heb ik mijn baan en relatie destijds opgezegd en beëindigd…

 

Na deze grote stap kwam er een Sjamaan (AhamKara) op mijn pad en ben ik op verzoek van hem – vanwege mijn Healerschap – bij hem in de leer gegaan. Daar leerde ik mijn intuïtie nog meer te ontwikkelen en zo begon ook mijn reis van het helen van mijn trauma’s uit het verleden…

 

Dankzij de vele opleidingen, reizen naar verschillende culturen en wijze inzichten van een AhamKara ben ik uiteindelijk weer thuisgekomen bij mijn eigen kern. Al mijn opgedane inzichten en leerlessen, én mijn healerschap pas ik toe in mijn werk. Deze combinatie van is voor mij een gouden combinatie. Leven en werken vanuit mijn hart & ziel; ik zou niet meer anders willen!

Vertrouwen & Verbinding

Of het nu gaat om een Orgaan/Psoas Massage, Shamanic Body De-Armouring, de magie van het Indiaans Medicijnwiel

 of een Healhuasca/ChocoDelight Ceremonie of Retreat, het is voor mij belangrijk dat we goed op elkaar zijn afgestemd. 

Wij zijn de ideale match als jij veiligheid en vertrouwen ook hoog in het vaandel hebt staan. Ik sta bekend om 

mijn liefdevolle energie en respectvolle benadering. Dit maakt het voor beiden mogelijk om je tijdens een sessie

 of ceremonie over te geven, en zo kan ik mijn gevoel en intuïtie zo goed mogelijk op jou afstemmen. 

Wat mij betreft zijn dit dé ingrediënten om het allerbeste eruit te halen…

Ik reis graag een stukje met je mee

Alles dat ik aanbied is uniek, omdat ik mij altijd 

energetisch afstem…

 

 

Mijn jarenlange ervaring en mij regelmatige verdieping maakt dat ik samen met jou kan kijken wat jij op een bepaald moment in jouw leven nodig hebt.

.

 

Ik bied verschillende Sjamanistische tools aan die jou kunnen ondersteunen en begeleiden op jouw unieke pad

 

 

Van het loslaten van gemanifesteerde blokkades/trauma tot een prachtige reis naar de diepe lagen van jouw onderbewustzijn, mede door middel van verschillende Plantmedicijnen en Shamanic Breathing…

 

 

Ik neem hier altijd ruim de tijd voor. 

Graag geef ik je meer inzicht in wie je in essentie bent, welke uitdagingen er op je pad liggen en hoe je deze kan verwerken en helen.

 

hello@helenadriana.com | +31 6 38 50 06 52

Copyright © 2012 – 2021 Helen Adriana | Voorwaarden | Privacy Verklaring