Activations

Ontwaken jouw innerlijke kracht met onze activations voor transformatie en bewustzijn

Activations vormen een essentieel element in mijn persoonlijke spirituele reis en groei. Ze fungeren als de sleutels tot het ontsluiten van verborgen potentieel en het ontwaken van innerlijke kracht. Met deze verschillende activations kun je ontdekken op welke manier ze jou kunnen begeleiden naar transformatie en verhoogd bewustzijn. Laten we gezamenlijk deze opwindende reis aanvangen en ontdekken hoe ze jou kunnen bijstaan bij het realiseren en activeren van ons hoogste zelf.

Shamanic Breathing

Shamanic Breathing opent de deur naar de mystieke dimensies van het bewustzijn, waardoor je verbinding kunt maken met je innerlijke wijsheid en spirituele begeleiding. Het is een krachtig hulpmiddel voor persoonlijke groei, transformatie en heling. 

Als je bereidt bent om deze reis met je eigen adem aan te gaan, kun je de diepte van je innerlijke kracht ontdekken en een diep gevoel van verbondenheid met het Universum ervaren. Dit is een uitnodiging om jezelf over te geven aan de wijsheid van je adem en een reis naar binnen te starten.

helen adriana shamanic breathing

Gechannelde Boodschap

Open je hart en ziel voor antwoorden vanuit het Universum die voor jou klaarliggen. Jouw persoonlijke reis van inzicht en begeleiding staat te wachten op je. Via je geboortedatum, zal ik de antwoorden geven op jouw uitdagingen in het leven. 

Wacht niet langer en boek nu jouw Gechannelde Boodschap om de inspirerende stem van het hoger bewustzijn te omarmen. Deze transformerende ervaring wacht op jou dus laat jezelf verwonderen en verrassen.

Innerlijk Kind Healing

Innerlijk Kind Healing is een transformerende reis naar de diepste lagen binnenin, waar je jezelf opnieuw kunt ontdekken en helen. Deze krachtige ervaring stelt je in staat om contact te maken met de kwetsbare delen van je innerlijk kind en de pijnlijke herinneringen en patronen die je hebt meegedragen te helen. 

Tevens om oude wonden te helen, beperkende overtuigingen los te laten en meer liefde en acceptatie voor jezelf te ontwikkelen. Dit is een kans om de lasten vanuit het verleden los te laten. Geef je innerlijk kind de liefde en heling die het verdient en boek vandaag nog jouw Innerlijke Kind Healing.

helen adriana soul-reading aanbod

Soul Reading

Stel jezelf voor dat je toegang hebt tot de diepste geheimen van je ziel, dat je de blauwdruk van je levenspad kunt ontcijferen en de verborgen schatten van je innerlijke wereld kunt ontdekken. 

Door een Soul Reading wordt dit alles werkelijkheid. Dit is een unieke gelegenheid om de mysteriën van je ziel te ontrafelen, diepgaand inzicht te verkrijgen in je levensdoel en de obstakels die je tegenhouden te overwinnen. 

Een Soul Reading opent de deuren naar zelfontdekking en groei, waarbij je de wijsheid van je ziel kunt omarmen en je levensreis kunt verrijken. Boek nu jouw Soul Reading en geef jezelf het geschenk van diepe zelfkennis en transformatie. 

Online Hypnose & Regressie

Ben jij er klaar voor om de poort naar je onderbewustzijn te openen en de kracht van hypnose en regressie te ervaren? Met onze Online Hypnose & Regressie-sessies kun je diepgaande transformatie en heling bereiken, allemaal vanuit het comfort van je eigen huis. 

Ontdek de verborgen lagen van je psyche, los blokkades op en laat oude patronen los terwijl je jezelf bevrijdt van belemmeringen die je groei belemmeren. 

Deze online sessies bieden jou een unieke gelegenheid om te groeien, te helen en je leven te transformeren. Boek nu jouw Online Hypnose & Regressie-sessie en omarm de kracht van verandering van binnenuit. 

helen adriana online hypnose en regressie

18 jaar of ouder? Welkom! Bevestig hieronder je leeftijd voor toegang