Gratis

Creëer innerlijke groei, bewustwording en transformatie met mijn gratis weggevers

Ik nodig je van harte uit om één van mijn gratis weggevers aan te vragen, te downloaden óf om deel te nemen aan een krachtig ritueel, midden in de natuur. Al mijn gratis weggevers heb ik zorgvuldig samengesteld om je te inspireren en te begeleiden tijdens jouw innerlijke reis. Maak hieronder een keuze en creëer het stralende leven waar je altijd van hebt gedroomd.

E-book ~ 'Wijsheid van Inheemse Stammen'

Het gratis e-book ‘Wijsheid van Inheemse stammen’ is jouw metgezel op een fascinerende reis. Een reis die draait om het ontdekken van diepgaande wijsheid, vervat in de tradities en opleveringen van inheemse stammen wereldwijd.

Ik nodig je van harte uit om dit e-book te gebruiken als uitnodiging om de schatten van inheemse wijsheid volledig te omarmen. Laat jezelf onderdompelen in de eeuwenoude kennis en inzichten die deze stammen bewaren, en ontdek hoe deze wijsheid ons kan verrijken in de moderne wereld.

Wijsheid van inheemse stammen e-book
Stralend van binnen e-book

E-book ~ 'Stralend van Binnen'

Het gratis e-book ‘Stralend van Binnen’: Het Pad naar Zelfliefde en Zelfacceptatie’ is jouw gids op een bijzondere reis. Een reis die draait om het vinden van een diepere verbinding met jezelf en het omarmen van een leven vol zelfliefde en zelfacceptatie.

Mijn wens voor jou is dat dit e-book je zal inspireren om de eerste stap te zetten op dit transformerende pad en de liefde te vinden waar je altijd naar hebt verlangd, de liefde voor jezelf. Ga met mij mee op deze reis en laat je innerlijke straling de wereld verlichten.

Loslaat-Ritueel 'Shamanic Walk'

Het Loslaat-Ritueel ‘Shamanic Walk’ is niet alleen een krachtige manier om emotionele bagage kwijt te raken, maar het is ook een kans om je te verbinden met de schoonheid en wijsheid van de natuur. Het herinnert ons eraan dat we deel uitmaken van een groter geheel en dat de natuur ons kan ondersteunen in ons proces van loslaten en genezen.

Ik nodig je van harte uit om deel te nemen aan een ‘Shamanic Walk’ en jezelf te inspireren om oude lasten achter te laten en ruimte te maken voor groei en transformatie. Het is een ritueel dat je zal helpen om in harmonie te komen met jezelf, met de wereld om je heen en om de kracht van loslaten te ervaren.

shamanic walk helen adriana
helen adriana meditatie volle maan

'Volle Maan' Meditatie

De ‘Volle Maan’ meditatie is een geschenk aan jezelf. Het is een kans om in harmonie te komen met de natuurlijke ritmes van het  Universum én om je eigen groei en transformatie te ondersteunen. Laat het licht van de volle maan je begeleiden op een pad van innerlijke wijsheid en vervulling.

Deze gratis meditatie is ontworpen om je te begeleiden bij het benutten de krachtige energie van de volle maan én om je te helpen je intenties helder te krijgen, los te laten wat je niet langer dient en jezelf op te laden met positieve energie.

Screensavers voor op mobiel

2024 belooft een jaar van transformatie en bewustwording te worden, waarin de wereld zich lijkt te bewegen naar een nieuw tijdperk. Om je tijdens deze reis te ondersteunen heb ik zes screensavers gecreëerd. Elk ontworpen om je te verbinden met verschillende energieën en intenties.

Het downloaden van deze screensavers, is een eenvoudige manier om jezelf dagelijks te herinneren aan de richting waarin je wil groeien en transformeren. Samen kunnen we zo bijdragen aan het creëren van een wereld die meer in harmonie is met onze innerlijke waarden en doelstellingen.

screensaver helen adriana

18 jaar of ouder? Welkom! Bevestig hieronder je leeftijd voor toegang