Heb je een vraag?

Neem contact op met Helen Adriana

Wat fijn dat je contact met me wil opnemen. Ik sta klaar om naar je te luisteren, en te helpen, met welke vraag of uitdaging je ook hebt. Vul alsjeblieft onderstaand contactformulier in om je hulpvraag met mij te delen. Ik beloof je dat ik zo snel mogelijk zal reageren.

Als je echter een dringende vraag hebt die niet kan wachten, aarzel dan niet om mij een WhatsApp-bericht te sturen op 06-38500652. Ik ben er om jou te ondersteunen en kijk uit naar ons gesprek.

Liefs,

Helen Adriana

helen adriana contact

Tel:

Btw-nr:

NL002193028B90

KVK:

69360219

Iban:

NL79RABO0321679830

Veelgestelde vragen

Je kunt contact opnemen met mij, Helen Adriana, via volgend e-mailadres: hello@helenadriana.com  

Als je de informatie niet hebt ontvangen, is het een goed idee om eerst de spamfolder van je e-mail te controleren. In ongeveer 99% van de gevallen belanden e-mails met informatie zoals deze, in de spamfolder.

Als je de informatie daar niet kunt vinden, neem dan gerust contact met mij op via de e-mail. Ik help je dan graag persoonlijk verder om ervoor te zorgen dat je alle benodigde informatie ontvangt.

Ik, Helen Adriana, werk uitsluitend met legale Plantmedicijnen. Alle Plantmedicijnen worden dan ook persoonlijk door mijzelf gemaakt!

Ik begrijp dat het soms verwarrend kan zijn. Ik ben er altijd voor jou om je zo goed mogelijk te helpen!

Aarzel niet om met al je vragen bij mij terecht te komen. Ik neem graag de tijd om je te helpen om ervoor te zorgen dat je het beste uit je aankoop haalt. 

Nee, je hoeft niet thuis te blijven voor je pakketje. Alle verzonden pakketjes passen door de brievenbus. Bovendien ontvang je een track & trace code via de e-mail. Daarmee kun je de voortgang van je pakketje volgen en precies zien wanneer het bij je wordt bezorgd.

Hoewel het zelden voorkomt dat iemand niet tevreden is, begrijp ik dat het kan gebeuren. Als je niet tevreden bent, neem dan alsjeblieft persoonlijk contact met mij op.

Ik maakt altijd tijd voor jou vrij om met je mee te kijken én om samen te werken aan een passende oplossing. Jouw tevredenheid is mijn prioriteit!

18 jaar of ouder? Welkom! Bevestig hieronder je leeftijd voor toegang