Plantmedicijnen

Stap door het portaal van je hoger bewustzijn met Sacred Cacao Bliss

Plantmedicijnen zijn de magische sleutel tot het bereiken van heling in de diepere lagen van het onderbewustzijn

Ben jij op zoek naar een diepere verbinding met jezelf? En wil je jouw hart helen, je creativiteit ontdekken, stress verminderen, je zelfliefde vergroten én innerlijke rust vinden om even te ontsnappen aan de mallemolen van gedachten? Sacred Cacao Bliss, gebruikt in de veilige omgeving van je eigen thuis, is dan echt iets voor jou. 

Sacred Cacao Bliss is een unieke samenstelling van plantmedicijnen voor de ziel, waarmee je een Thuis Ceremonie kunt creëren die precies bij jou past. Het helpt je bij inzichten, ontwaking, heling van het heden en verleden én de ontwikkeling van zelfliefde. Maak een innerlijke reis op de diepte die jij verlangt.

 

Sacred Cacao Bliss is de juiste keuze voor jou als je;

over helen adriana ceremonie sacred forest
voordelen sacred cacao

Transformeer en ontwikkel jezelf op emotioneel, mentaal en spiritueel niveau

De populariteit van plantmedicijnen voor spirituele en therapeutische doeleinden, is de laatste jaren sterk toegenomen. Veel mensen zoeken naar manieren om zichzelf te genezen én te ontwikkelen op emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Sacred Cacao Bliss is hier een hulpmiddel bij voor een onbeschrijfelijke en magische ervaring.

Sacred Cacao Bliss is een unieke mix van plantmedicijnen voor de ziel. Het stelt je in staat om een Thuis Ceremonie te creëren die perfect afgestemd is op jou, of om anderen hierin te begeleiden. Het opent de deur naar een nieuw perspectief op jouw leven en uitdagingen, waardoor je meer acceptatie en innerlijke rust zult ervaren.

Dit is een krachtig middel om jezelf te ontwikkelen, te transformeren en de innerlijke kracht te herontdekken. Een Thuis Ceremonie met Sacred Cacao Bliss verschilt van onze begeleide ceremonies. De juiste setting is cruciaal voor een mooie ervaring tijdens jouw Thuis Ceremonie. Het bepaalt het succes van jouw innerlijke reis.

sacred cacao bliss beker

Wil jij...

stress verminderen door uit je hoofd te stappen en terug in je lichaam te komen?

trauma’s helen om je hart te openen zodat je lekkerder in vel komt te zitten?

met behulp van plantmedicijnen jouw creativiteit een duwtje in de rug geven?

in verbinding komen met je ware zijn zodat je op een diep niveau kunt helen?

in jouw eigen, veilige en vertrouwde omgeving een ceremonie ervaren?

Kies dan voor Sacred Cacao Bliss zodat je stapt door het portaal van jouw hoger bewustzijn en ervaart wie jij in ware essentie bent.

Liefdevolle woorden van tevreden klanten die Sacred Cacao Bliss hebben ervaren

Cacao wordt ook wel Food of the Gods genoemd, is een hartopener en zit boordevol ‘positieve stofjes’

Sacred Cacao Bliss is samengesteld uit een hart van 100% pure cacao met toevoegingen van Chaga & Cordyceps, Lion’s Mane en Reishi. Deze zijn allemaal rijk aan mineralen en antioxidanten, dat bijdraagt aan je algehele gezondheid. Naast deze ingrediënten bevat het hart een mix van twintig kruiden, specerijen, Caapi en mijn persoonlijke magische touch. Deze unieke samenstelling word door ons zelf gemaakt, is exclusief verkrijgbaar en niet elders te koop.

Cacao versterkt de werking met Truffels en is daardoor een prachtige en krachtige samenwerkingspartner. Truffels bevatten de werkzame stof psilocybine en dit zorgt voor een bewustzijnsverruimend effect. Zij maken het mogelijk om in contact te komen met je ziel, je onderbewustzijn en geven inzicht in wat actief is in jouw binnenwereld aan gedachten, gevoelens, conditioneringen en overtuigingen die je belemmeren om te leven vanuit je hart. Hierdoor kun je de juiste keuzes en beslissingen maken.

Jouw investering: €111,-

Cacao Hart Helen Adriana

‘Sacred Cacao Bliss laat je vanuit een ander perspectief naar jouw leven en uitdagingen kijken, waardoor je meer acceptatie en innerlijke rust zult ervaren’

Veelgestelde vragen

Sacred Cacao Bliss is een unieke samenstelling van plantmedicijnen voor heling en bewustzijn.

De voordelen van Sacred Cacao Bliss zijn zelfverbinding, heling, verhoogde creativiteit, zelfliefde, stressvermindering en innerlijke rust.

De bestelling bevat Sacred Cacao Bliss hart, truffels, een playlist, ritueel, ademsessie, recept, e-book ‘Affirmatie’, toegang tot een online community en persoonlijke voor- en nazorg.

Sacred Cacao: Opent het hart, bevordert liefde en acceptatie.

Caapi: Versterkt bewustzijnsverruiming en biedt spirituele inzichten.

Kruiden: Versterken genezing en welzijn. 

Truffels: Bevorderen diepgaande inzichten en heling. Wij werken alleen met de speciaal voor ons gekweekte truffels.

Deze unieke samenstelling creëert een unieke en diepgaande ceremoniële ervaring voor persoonlijke groei en heling.

Mensen met specifieke medische aandoeningen, medicijngebruik, hoge bloeddruk, hartproblemen of zwangerschap moeten voorzichtig zijn of Sacred Cacao Bliss vermijden.

Om meer te weten te komen over het begeleiden van mensen met de Sacred Cacao Bliss, en te beoordelen of dit bij jou past raad ik je aan om contact met mij, Helen Adriana, op te nemen. Ik kan je dan voorzien van de nodige informatie en begeleiding voor het zelf begeleiden van deze ceremonie.

18 jaar of ouder? Welkom! Bevestig hieronder je leeftijd voor toegang