Plantmedicijnen

Open je hart en maak verbinding met je diepste gevoelens tijdens een Sacred Cacao Thuis Ceremonie

Cacao zorgt voor een diep gevoel van (zelf)liefde en verbondenheid

Wist jij dat een cacao-ceremonie een eeuwenoud ritueel is dat afkomstig is uit Midden- en Zuid-Amerika? Het wordt beschouwd als de ultieme hartopener en brengt een overvloed aan voordelen met zich mee. Bij de Cacao Thuis Ceremonie draait alles om verbinding maken met jezelf en anderen, het openen van je hart en het vieren van het leven.

Bij deze Thuis Ceremonie wordt er gebruik gemaakt van heilig cacao van de hoogste kwaliteit. Het wordt biologisch geteeld in Alta Verapaz, Guatamala, en heeft smaaknotities van een volle en zachte smaak met een warme, nootachtige aroma. Sacred Cacao is 100% puur en zonder toegevoegde suikers of andere stoffen. Deze cacao is een geschenk van de aarde, vol liefde en overvloed.

Sacred Cacao is de juiste keuze voor jou als je;

helen adriana sacred cacao
sacred cacao thuis ceremonie helen adriana

Stimuleer je creatief vermogen en laat liefde in je hele wezen stromen

Cacao is niet alleen een superfood, maar het bevat ook stoffen zoals theobromine en cafeïne. Evenals belangrijke mineralen zoals koper, magnesium en ijzer. Deze ingrediënten kunnen je concentratie en focus verbeteren, stress verminderen en natuurlijke gelukshormonen vrijmaken. Het opent je hart en stimuleert je creativiteit door een verbeterde bloedstroom naar je hersenen.

Het drinken van cacao opent je hart en verbindt je met je diepste gevoelens. Het zorgt voor een diep gevoel van liefde, verbondenheid en zelfliefde. Cacao opent je intuïtie, helpt je om patronen te herkennen en de liefde in je hele wezen te laten stromen. Het is een zachte, en tegelijkertijd, krachtige manier om contact te maken met jouw innerlijke wijsheid. Ook stimuleert het je creatief vermogen.

Het perfecte cacaodrankje heeft een mooie schuimlaag, net als bij een latte. Traditioneel gezien wordt 100% pure cacao gemengd met heet water, kruiden en wordt gemixt totdat er een dikke schuimlaag ontstaat. Dit kun je gemakkelijk bereiden met verschillende ingrediënten, of je nu water of plantaardige melk gebruikt. Geniet van deze warme, liefdevolle drank voor het openen van je hart.

sacred cacao helen adriana

Wil jij...

verbinding maken met je diepste gevoelens en contact krijgen met je innerlijke wijsheid?

een goede bloedstroom naar je hersenen creëren voor stimulatie van je creativiteit?

jouw hart openen om verbinding te maken met jezelf en anderen én het leven vieren?

innerlijk groeien en ontspanning ervaren voor innerlijke rust en een heldere geest?

jouw focus en concentratie snel verbeteren én stress verminderen?

Kies dan voor een betoverende Sacred Cacao Thuis Ceremonie dat een geschenk is van de aarde, vol liefde en overvloed.

Liefdevolle woorden van tevreden klanten die Sacred Cacao hebben ervaren

Voel hoe je hart wordt verwarmd door de 100 % pure Sacred Cacao

Als je kiest voor onze Sacred Cacao Thuis Ceremonie, ontvang je 100% pure Cacao Mandala gemaakt van hele cacaobonen. Deze Cacao Mandala is eenvoudig te gebruiken en je kunt het vergelijken met een chocoladeblok. Je breekt de Cacao Mandela in twee of vier stukken en mengt deze met water of plantaardige melk totdat er een heerlijke, schuimige cacao ontstaat dat tijdens het drinken je hart verwarmd.

De voorbereiding op een Thuis Ceremonie met Sacred Cacao begint met het zetten van een intentie. Stel jezelf doelen voor het begin van de ceremonie en creëer een rustige, comfortabele ruimte. Of je nu ervoor kiest om deze betoverende ceremonie alleen te ervaren of te delen met vriendinnen, geniet van dit liefdevolle geschenk van de aarde.

Jouw investering: €44,-

‘Sacred Cacao wordt gezien als een ware hartopener. Het gaat om het leggen van verbindingen met zowel jezelf, als anderen’

Veelgestelde vragen

Sacred Cacao bevat natuurlijke bestanddelen die de aanmaak van endorfines en serotonine stimuleren, wat kan leiden tot een gevoel van welzijn en het openen van het hartchakra.

Geen zorgen! Jij krijgt mijn eigen, speciale recept meegestuurd met de bestelling.

Inhoud van de bestelling: 125 gram Sacred Cacao (3-6 personen), ritueel en een Sacred Cacao Thuis Ceremonie Playlist.

Een Thuis Ceremonie met de Sacred Cacao kan helpen bij ontspanning, het vergroten van innerlijke helderheid, het versterken van zelfbewustzijn en het bevorderen van spirituele groei. Sacred Cacao verbindt je met jouw hart.

Een cacao-ceremonie kun je bijvoorbeeld doen met volle maan. Het versterkt de verbondenheid met jezelf of gelijkgestemden. De volle maan voegt een extra, spirituele diepte toe aan de ervaring. Een persoonlijke cacao-ceremonie is ideaal voor diepgaande zelfreflectie en innerlijke heling. Hier kun je je volledig op jezelf concentreren.

Nee, zeker niet. Je kunt dit helemaal zelf thuis doen, alleen of met vriendinnen.
Hoe leuk! Ik stuur een mooie Playlist met de bestelling mee en alle informatie die je nodig hebt.

Hoewel cacao over het algemeen als veilig wordt beschouwd, moet je
rekening houden met eventuele allergieën of gevoeligheid. Overmatig
gebruik kan misselijkheid veroorzaken. Lees mijn aanbevolen dosering die
je bij jouw bestelling ontvangt.

18 jaar of ouder? Welkom! Bevestig hieronder je leeftijd voor toegang