Microdosing

Start hier jouw 10-weekse reis naar bewustzijnsontwikkeling met microdosering met Truffels

Door microdosing met Truffels creëer je een positieve transformatie voor je bewustzijn

Stap binnen in de boeiende wereld van bewustzijnsontwikkeling met mijn exclusieve 10-weekse microdoseringsprogramma met Truffels. Hierin begeleid ik je persoonlijk op een reis naar zelfontdekking en groei. Tijdens deze periode neem ik je 10 weken mee op een pad van transformatie, waarbij elke week een unieke kans biedt om de kracht van microdosering te ontdekken en dieper in jezelf te duiken. 

Een microdoseringsprogramma met Truffels vraagt om toewijding, niet alleen aan het proces van microdosering, maar ook aan je eigen groei. Samen zullen we de diepten van jouw bewustzijn verkennen en ruimte creëren voor positieve verandering. De truffels dienen als een instrument om deuren te openen, terwijl mijn begeleiding fungeert als de kompasnaald die je de weg wijst.

Microdoseren met Truffels is de juiste keuze voor jou als je;

helen adriana microdosing truffels

'Truffels dienen slechts als gids; uiteindelijk ben jij degene die de verandering in jezelf tot stand brengt'

Microdoseren met Truffels opent de deur naar zelfontdekking en biedt de gelegenheid om een dieper contact te maken met je lichaam en emoties. Het kan vergeten of onderdrukte gevoelens naar boven brengen, waardoor je de kans krijgt om deze te verkennen en te begrijpen. Na verloop van tijd ontwikkel je een unieke relatie met de truffels, en leer je hoe ze je kunnen begeleiden op jouw persoonlijke reis naar verandering en zelfinzicht.

Microdoseren is een kunst en wetenschap opzich, waarbij je regelmatig een zorgvuldig gedoseerde hoeveelheid psychedelica inneemt via de speciaal voor microdosering gekweekte Truffels. Je zult een  lichte maar positieve invloeden  ervaren op je dagelijks leven, zoals verhoogde creativiteit, hernieuwde energie en een scherpere focus, terwijl jij je gebruikelijke activiteiten voortzet.

Wat dit microdoseringsprogramma extra speciaal maakt, is de integratie van een ademhalingssessies. De adem is de levenskracht op zichzelf en kan een krachtig instrument vormen bij bewustzijnsontwikkeling. Gedurende deze sessies zul je de kracht van je adem verkennen, waardoor ze een waardevolle aanvulling worden op het microdoseren. Zo bieden we een allesomvattende benadering van jouw welzijn. Deze ademhalingssessies kunnen je helpen om diepgaande ontspanning te ervaren, stress te verminderen en je innerlijke balans te herstellen op een dieper niveau.

Wil jij...

een verbeterde concentratie, motivatie en productiviteit?

meer flow-ervaring creëren tijdens werk, hobby’s of studie?

een rustigere geest om meer helder na te kunnen denken?

een diepere verbinding met je bewustzijn en ‘zelf’ van de omgeving?

een positieve kijk op het leven voor een sterke levenshouding?

Kies dan voor microdoseren met Truffels om de reis naar bewustzijnsontwikkeling te beginnen. Dit is een holistische benadering die niet alleen gericht is op de geest, maar ook op het lichaam en de ziel.

Liefdevolle woorden van tevreden klanten die microdoseren met Truffels hebben ervaren

Ontdek de krachtige wereld van bewustzijnsontwikkeling en zelftransformatie met dit 10-weekse microdoseringsprogramma met Truffels

Omdat ik het werken met Truffels serieus neem, richt ik mij specifiek op vrouwen die verantwoordelijkheid durven te nemen voor hun eigen leven. Dit programma is ontworpen met een toewijding van 10 weken, waarin we samen jouw persoonlijk groeiproces aangaan. Gedurende deze tijd zal ik je wekelijks online begeleiden via WhatsApp, waarbij ik waardevolle input deel om je te ondersteunen in jouw reis van zelfontwikkeling.

Ik ben oprecht enthousiast om je de mogelijkheid te bieden deel te nemen aan dit unieke programma. Samen gaan wij op reis, stap voor stap en adem voor adem. We ontdekken de prachtige wereld van bewustzijnsontwikkeling en zelftransformatie. Ben je er klaar voor om jezelf mee te nemen op deze boeiende reis? Neem de sprong en laat ons samen op weg gaan naar een diepere, betekenisvollere jij.

Jouw investering: €333,-

‘Neem de verantwoordelijkheid voor jouw eigen groei en ontdek de transformerende kracht van microdosing met Truffels’

Veelgestelde vragen

Microdoseren is het regelmatig innemen van een kleine hoeveelheid psychedelica, zoals ‘Magic Truffels’ die Psilocybine bevatten.

De effecten van microdosering kunnen variëren, maar kunnen onder andere een verhoogde creativiteit, energie, focus en een rustigere geest met heldere gedachten omvatten.

Het programma duurt 10 weken, waarbij je gedurende deze tijd begeleiding krijgt via WhatsApp én wekelijkse input ontvangt.

Microdosering met Truffels kan helpen bij zelfontdekking, het aangaan van een diepere verbinding met jezelf, bewustwording van je omgeving en aanwezigheid in het moment.

Resultaten van het programma zijn onder andere meer innerlijke rust, creativiteit, focus, productiviteit, veranderingen in je innerlijke stem en een positievere levenshouding.

Je mag niet deelnemen aan een microdoseringsprogramma met truffels als je zwanger bent, borstvoeding geeft, medicijnen gebruikt, ernstige psychische aandoeningen hebt, ernstige medische aandoeningen hebt of jonger bent dan de aanbevolen leeftijd (vanaf 18 jaar).

18 jaar of ouder? Welkom! Bevestig hieronder je leeftijd voor toegang