Activations

Ontdek je Kosmische Blauwdruk door een online Soul Reading

Ontdek de diepten van je ziel en laat de wijsheid van jouw geboortedatum je begeleiden

Tijdens een Soul Reading, neem ik je mee op een bijzondere reis waarbij ik fungeer als kanaal. Jouw geboortedatum dient als leidraad, waarmee ik je verbind met het grotere plan van je leven. In deze reis stem ik me af op jouw ziel, lees ik je energie en draag ik de boodschappen over die ik vanuit het Universum ontvang.

Met mijn natuurlijke gave en heldere waarneming onthul ik waarom jij hier op aarde bent, ontdekken we de kostbare talenten die in jou schuilen (en mogelijke obstakels), en verkennen we samen welke stappen je kunt nemen op jouw persoonlijk ontwikkelingspad. Het is een reis van liefde en inzicht en ik sta klaar om je te begeleiden op deze bijzondere weg naar je authentieke zelf.

Een Soul Reading is de juiste keuze voor jou als je;

helen adriana soul-reading

Ontdek de krachtige en stralende persoon die diep in jou verscholen zit

Een Soul Reading bereikt de diepste kern van je ziel om jouw innerlijke licht te versterken, inzicht en rust te brengen. Het biedt je de gelegenheid om jouw zielsessentie te onthullen, inclusief jouw unieke zielskwaliteiten, uitdagingen, zielenpad en zielsdoel volgens jouw Kosmische Blauwdruk.

Een reading herinnert je aan jouw ongekende innerlijke kracht en liefde die in je verscholen ligt. Je wordt je bewust van mogelijke blokkades, pijn en trauma’s en het geeft je inzicht in de stappen die je kunt nemen om je bewustzijn te vergroten en een buitengewone transformatie te ondergaan. Hierdoor kun je de krachtige en stralende persoon worden die diep vanbinnen in jou verborgen zit.

Het is belangrijk om op te merken dat een Soul Reading verre van zweverig is. Het is een liefdevolle en directe manier om te ontdekken wat er op dat moment in jouw innerlijke wereld gezien wil worden. Mijn missie is om jou te begeleiden naar de diepste kern van jezelf voor een diepe, persoonlijke verbinding.

helen adriana gechannelde boodschap

Wil jij...

antwoorden op waarom bepaalde uitdagingen in je leven zo onveranderlijk lijken?

helderheid over waarom je juist bepaalde situaties lijkt aan te trekken in je leven?

leren en begrijpen waarom jouw relaties een specifiek patroon volgen zodat je dit kunt aanpakken?

duidelijkheid over waarom bepaalde situaties zich voordoen in je leven en telkens terugkomen?

 leren hoe je hardnekkige uitdagingen snel en effectief kunt overwinnen?

Kies dan voor een Soul Reading en ontvang praktische handvatten om verder te groeien in jouw persoonlijke ontwikkelingsproces.

Liefdevolle woorden van tevreden klanten die een Soul Reading hebben ervaren

Bereid jezelf goed voor op een online gegeven Soul Reading

Om het meest heldere inzicht te verkrijgen en een diep contact te maken met jouw Kosmische Blauwdruk, nodig ik je van harte uit om een speciaal moment voor jezelf te creëren. Neem rustig de tijd om een kopje van jouw favoriete thee te bereiden en vindt een plek waar jij je volledig kunt ontspannen, zonder enige afleiding.

Op deze manier leggen we tijdens jouw unieke Soul Reading een diepe en persoonlijke verbinding. De reading zelf duurt een uur en wordt online gehouden. Het biedt je de kans om in contact te komen met het grotere plan van jouw leven. Aarzel niet langer en plan vandaag nog jouw Soul Reading in, ongeacht waar ter wereld jij je bevindt.

Jouw investering: €222,-

soul-reading helen adriana

‘Een Soul Reading is een spiegel naar de ziel en reflecteert de prachtige waarheden die in jou verborgen liggen’

Veelgestelde vragen

Een Soul Reading verbindt je met jouw Kosmische Blauwdruk en biedt inzicht in je zielsfrequentie, talenten, uitdagingen, zielenpad en levensdoel.

Nee, een Soul Reading is een liefdevolle manier om inzicht te krijgen in je innerlijke wereld en dient ter ondersteuning van je persoonlijke groei.

Een Soul Reading is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar helderheid over hun levensbestemming, talenten, het verwerken van trauma’s en het begrijpen van persoonlijke groei.

Na een Soul Reading kun je meer inzicht krijgen in uitdagingen, patronen in je leven en je ontvangt praktische handvatten voor persoonlijke ontwikkeling.

Nee, een Soul Reading is gericht op het beantwoorden van vragen en voor diepgaand inzicht. Niet op het geven van toekomstvoorspellingen.

Creëer een rustig moment, zorg voor ontspanning zonder afleiding en bereidt je voor op een persoonlijke verbinding tijdens de online reading.

18 jaar of ouder? Welkom! Bevestig hieronder je leeftijd voor toegang