Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sacred Forest Ceremonie

13 juli 2024 @ 11:00 - 20:00

€222,00

We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan een buitengewone belevenis, omgeven door de betoverende natuur. In deze omgeving staat veiligheid en respect voor de Plantmedicijnen centraal, en we leggen de nadruk op de juiste intentie.
Tijdens de Sacred Forest Ceremonie heb je de kans om diepgaand contact te maken met jezelf en om je eigen innerlijke natuur te herontdekken. Deze ceremonie stelt je in staat om de oneindigheid en heelheid in jezelf te omarmen, waarbij je jouw ware kracht en essentie herinnert.

Dit is een betoverende reis waarbij de Truffels fungeren als gids, zowel in je innerlijke wereld als in de omringende natuur. Dit brengt je in een diepgaand contact met je gevoelens en leidt tot een verscheidenheid aan effecten waaronder vertraging, loslaten, inzichten ontvangen, innerlijke genezing en een verruimd bewustzijn.

Sacred Forest: ontwaak in de schoot van Moeder Aarde

Deze ervaring opent de deuren naar een portaal van bewustzijn. Tijdens de reis zullen Helen Adriana en haar team verschillende Sjamanistische Rituelen uitvoeren, die volledig zijn afgestemd op de deelnemers en hun individuele processen.

De Sacred Forest Ceremonie vindt plaats op een prachtige locatie in Noordwijk, verscholen in de duinen en het bos. We komen samen op een magische plek waar je volledig tot rust kunt komen en jezelf kunt onderdompelen in de ceremoniële sfeer.

De ceremonie begint om 11:00 uur en duurt tot +/- 20:00 uur met de mogelijkheid van een kleine uitloop, afhankelijk van individuele processen. Na afloop delen we onze ervaringen en genieten we van een gezamenlijke maaltijd in de natuur, terwijl de zon ondergaat.

Let op: We willen je vriendelijk verzoeken om niet deel te nemen als je zwanger bent, borstvoeding geeft, ernstige psychische klachten hebt of medicijnen gebruikt.

Gegevens

Datum:
13 juli 2024
Tijd:
11:00 - 20:00
Kosten:
€222,00
Evenement Categorie:

Locatie

Noordwijk
Noordwijk, Zuid Holland Nederland

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

18 jaar of ouder? Welkom! Bevestig hieronder je leeftijd voor toegang