Over Helen Adriana

Shamanic healer, kanaal en manifestatiecoach met een expertise in traumaheling

Mijn kracht als Shamanic Healer ligt in het leven en werken vanuit mijn ziel, waarbij ik mijn intuïtie gebruik als leidraad. Lieve vrouw, mijn missie is om jou te leren transformeren én te inspireren zodat ook jij vanuit je hart leeft. Laat mij je helpen om het leven van je dromen te manifesteren. Waar mag ik jou bij ondersteunen of begeleiden zodat er een innerlijke transformatie plaatsvindt?

over helen adriana

Ik ondersteun, inspireer en begeleid vrouwen op hun reis van buiten naar binnen, van ego naar ziel en van hoofd naar hart

Mijn missie is om vrouwen te begeleiden bij het begrijpen en verbinden met hun innerlijke wereld, zodat ze hun diepste verlangens kunnen manifesteren en een doelgericht leven kunnen leiden. Door te voelen en te ontwikkelen, kun je de magie van je innerlijke wereld begrijpen zonder overweldigd te raken. Dit zal je voorzien van de kennis en het vertrouwen om in balans te blijven, terwijl je de donkere kanten in jezelf omarmt. Het resultaat? Je zult je ware licht ontdekken. Ik geef je de benodigde tools om dat innerlijke licht te herontdekken.

Het is mijn roeping om je mede-navigator te zijn, ongeacht waar jij je bevindt tijdens je ontdekkingsreis. Tijdens jouw reis van leven en manifesteren, is het essentieel om vanuit je hart te opereren in plaats van je hoofd. Door ons hart te herontdekken, kunnen we de balans tussen het vrouwelijke en mannelijke herstellen. Deze innerlijke harmonie stelt ons in staat om vanuit ons hart te manifesteren, en draagt bij aan het herstel van evenwicht in deze wereld die vaak gedomineerd wordt door de mannelijke energie.

In deze wereld zijn vrouwen de beste manifesteerders. Ze kunnen hierin alles bereiken. Ik geloof dat ware vreugde ons in staat stelt een grotere impact op de wereld te hebben, omdat we dan eindelijk datgene kunnen doen waarvoor we hier zijn. Tijdens de reis van hoofd naar hart, is één van de belangrijkste lessen dat je nooit hoeft te kiezen tussen het spirituele en rationele. Net zoals je nooit het licht boven de duisternis hoeft te verkiezen. Het is essentieel om beide aspecten in onszelf te omarmen. Laat mij je helpen om het leven van je dromen te manifesteren.

'Als het leven je citroenen geeft, maak dan sinaasappelsap!'

In mijn leven ben ik altijd vastberaden geweest om geen limonade te maken van de citroenen die het leven naar me heeft geworpen. Op mijn elfde verloor ik mijn moeder aan kanker, en mijn vader is een narcist. Vanaf mijn vijftiende stond ik er alleen voor. Ik heb te maken gehad met gewelddadige relaties, misbruik, mishandeling, bedrog, verlating en kreeg uiteindelijk een burn-out. Daardoor heb ik helaas PTSS ontwikkeld.

Er is één ding in het leven waar ik altijd zeker van ben geweest; ik ga geen limonade maken van de citroenen die het leven naar me heeft gegooid. Ik begrijp hoe het voelt om eenzaamheid, stagnatie, depressie en hopeloosheid te ervaren en weet dat ieders reis uniek is. Daarom is het van onschatbare waarde als je begeleiding krijgt van iemand die weet hoe je met emoties en tegenslagen kunt omgaan, en leert om je wonden om te zetten in kracht.

'Ik zie een wereld voor mij waarin vrouwen leven vanuit hun hart, in plaats van hun hoofd'

Ik zou vereerd zijn om je reisgenoot te zijn op jouw levenspad van hoofd naar hart, want je hoeft dit niet langer alleen te doorstaan. Ik geloof dat alles mogelijk is en dat we werkelijk alles kunnen hebben; geweldige relaties, carrières en bedrijven waar we van houden. Ook financiële overvloed, hobby’s en interesses waar we gepassioneerd over zijn, en de tijd en het geld om deze na te streven. 

Samen kunnen we jouw diepste verlangens manifesteren en een positieve impact hebben op de wereld om ons heen. Ik bied ceremonies, online trainingen, activations, microdosing en nog veel meer aan die ik zelf heb toegepast en geleerd tijdens mijn ontdekkingsreis bij diverse sjamanen en natuurvolkeren.

Ik leer jou om je ware zelf te belichamen, zowel het lichte als het donkere, en volledig afgestemd te leven. Van daaruit leer je hoe jij een leven vol doelen en opwindende ervaringen kunt manifesteren. Als dat moment bij jou is bereikt, is mijn werk voltooid en mijn doel bereikt. Ga je mee op een transformerende reis?

Liefdevolle woorden van tevreden zielen die een dienst of product bij mij hebben afgenomen

‘Alles wat ik doe, doe ik om de balans in deze intense wereld te herstellen’

Bekijk hier het aanbod van Helen Adriana, en maak een keuze waarmee je ondersteund wil worden

aanbod plantmedicijnen

Plantmedicijnen

aanbod online trainingen

Online trainingen

18 jaar of ouder? Welkom! Bevestig hieronder je leeftijd voor toegang