Microdosing

Laat angsten los, vindt genezing en ontdek de kracht van Mini ChocoDelight in microdoseren

Mini ChocoDelight: ga een sterke connectie aan met je hart en verwerk diepe emoties

Microdoseren met Mini Chocodelight is een waardevol hulpmiddel om de reis van het hoofd naar het hart te stimuleren, waardoor er een diepere verbinding met je essentie ontstaat als je verlangt naar bewustzijnsontwikkeling. Heb jij het verlangen om dichter bij jezelf te komen? Wil jij rust in je hoofd en meer vanuit je hart te leven? Dan is het tijd om een reis te maken van het hoofd naar het hart. 

Ontdek de transformerende energie van microdosering met Mini ChocoDelight, een reis naar zelfontdekking en het aangaan van een diepere connectie met je hart. Microdosing opent de deuren naar het verwerken van diepe emoties, heling van het verleden en bevordert de persoonlijke groei. Tegelijkertijd stimuleert het creativiteit, verbetert het de concentratie en brengt het focus in jouw leven voor meer zelfbewustzijn.

Microdoseren met Mini Chocodelight is de juiste keuze voor jou als je;

mini chocodelight voordelen

Stap met Mini ChocoDelight uit je hoofd en kom opnieuw in verbinding met je ware natuur

Herinner jij je nog de kinderlijke onschuld, speelsheid en het gebrek aan schaamte? Na verloop van tijd verliezen we dit en raken wij steeds meer gevangen in ons hoofd. Al deze eigenschappen vervagen en we raken steeds meer verstrikt in onze gedachten. Microdoseren met Mini ChocoDelight begeleidt je door een proces dat je helpt uit je hoofd te stappen en opnieuw in verbinding te komen met je ware natuur.

Het is logisch dat in een tijd van ingrijpende veranderingen, velen de verbinding met zichzelf verliezen en een zoektocht ervaren naar betekenis. Ik nodig jou uit om deze zoektocht te omarmen en je te laten begeleiden door mijn microdoseringsprogramma. Mini ChocoDelight zijn niet alleen heerlijke chocolaatjes maar ook de katalysator voor een helend, creatief en focusvol transformerend proces. De zachte, liefdevolle spirit van microdosing met Mini ChocoDelight begeleidt je gedurende dit proces. 

Mensen beginnen aan microdosering om diverse redenen zoals het overwinnen van depressie, het vergroten van het zelfvertrouwen, verdieping van zelfverbinding, heling van trauma, verminderen van overgangsklachten, stimuleren van inspiratie, verbeteren van focus of om aan creatieve projecten te werken. De belangrijkste motivatie om met microdosing met Mini ChocoDelight te beginnen is echter om dichter bij zichzelf te komen. 

helen adriana mini chocodelight 1

Wil jij...

luisteren naar wat jou lijf jou echt te vertellen heeft?

jouw zelfvertrouwen vergroten en je inspiratie stimuleren?

gemotiveerd raken om dichter bij jezelf, en je essentie te komen?

overgangsklachten verminderen en helen van trauma’s?

jouw focus verbeteren en beginnen aan creatieve projecten?

Kies dan voor microdoseren met Mini ChocoDelight dat je ondersteunt tijdens het proces van bewustzijnsontwikkeling en de reis van het hoofd naar je hart stimuleert.

Liefdevolle woorden van tevreden klanten die microdoseren met Mini Chocodelight hebben ervaren

Op subtiele basis werken aan je bewustzijnsontwikkeling met microdoseren

Dit online microdoseringsprogramma omvat het innemen van mini hartjes ChocoDelight voor een langere periode. Elke twee dagen neem je, gedurende 60 dagen, een hartvormig Mini ChocoDelight. Het is een unieke benadering om aan je bewustzijnsontwikkeling te werken. Fysiek zul je nauwelijks iets opmerken, maar de microdosering faciliteert subtiele maar effectieve transformatiestappen die je ondersteunen om in het dagelijkse leven meer vanuit je bewustzijn te handelen. 

Dus als je verlangt naar bewustzijnsontwikkeling door middel van microdosing bied ik, Helen Adriana, een 60-daagse online programma aan dat je ondersteunt tijdens dit proces. Het programma omvat wekelijkse input en persoonlijke begeleiding om angsten los te laten en genezing te vinden. Elk pakket wordt met liefde, en zorgvuldig, ingepakt en bevat 20 stuks Mini ChocoDelight en een e-book met hierin alle informatie die je nodig hebt.

Jouw investering: €222,-

mini chocodelight

‘Ontdek de transformerende energie van microdosing met Mini ChocoDelight, een reis naar zelfontdekking en het aangaan van een diepere connectie met je hart’

Veelgestelde vragen

Gedurende het 60-dagen Microdoseringsprogramma met de Mini ChocoDelight, neem je om de twee dagen een Mini ChocoDelights in. 

Mini Chocodelight heeft vele voordelen zoals een verbeterde focus, verhoogde creativiteit en een verbeterd algemeen welzijn. Je kunt gewoon je dagelijkse activiteiten blijven uitvoeren.

Je neemt volgens een vast patroon 1 mini ChocoDelight per dag in, daarna twee dagen niet. Dit patroon blijf je 60 dagen lang herhalen.

Raadpleeg altijd een zorgverlener als je reguliere medicatie gebruikt en zodra je overweegt deel te nemen aan het Microdoseringsprogramma.

Ik raad aan om alcoholgebruik te beperken of te vermijden tijdens het microdoseringsprogramma.

Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, moeten het programma vermijden.

18 jaar of ouder? Welkom! Bevestig hieronder je leeftijd voor toegang