Online trainingen

Ontdek onze online trainingen voor innerlijke transformatie en vergroot je bewustzijnsontwikkeling

Betreed de wereld van online trainingen, waar je snel en moeiteloos nieuwe vaardigheden kunt ontwikkelen, kennis kunt vergaren en kunt werken aan bewustzijnsontwikkeling. Deze introductie fungeert als jouw toegangspoort tot de eindeloze mogelijkheden van online leren. Verken hoe ik, Helen Adriana, je kan bijstaan bij het verwezenlijken van jouw doelen, ongeacht waar ter wereld je je bevindt. Laten we samen de onbetwistbare voordelen en kansen van online trainingen ontdekken en een innerlijke transformatie teweegbrengen.

From Pain Body to Bliss Body

In de boeiende wereld van persoonlijke groei en innerlijke transformatie, bied de online training ‘From Pain Body to Bliss Body’ een verhelderende gelegenheid om emotionele en fysieke pijn te omarmen en te transformeren tot innerlijke vreugde en welzijn. 

Deze online training maakt gebruik van krachtige, sjamanistische tools om jou te begeleiden bij het begrijpen en loslaten van jouw pijnlichaam. Het is de perfecte tijd om jezelf deze unieke kans op transformatie te gunnen en je innerlijk licht te laten stralen door de online training ‘From Pain Body to Bliss Body’. Schaf hem vandaag nog aan.

helen adriana online training sacred portal of money

The Sacred Portal of Money

Verlang je naar een stressvrije relatie ten opzichte van geld en financiën? De online training ‘The Sacred Portal of Money’ is jouw persoonlijke gids om diepgewortelde geldovertuigingen en emoties te transformeren, waardoor je overvloed en welvaart aantrekt. Ontdek de tools die ik zelf gebruik om een gezonde en positieve band met geld op te bouwen. 

Grijp nu deze kans voor meer financiële vrijheid en schrijf je in voor deze levensveranderende online training. Laten we samen door de Sacred Portal of Money stappen en jouw financiële welzijn transformeren.

Het Regent Wonderen

Ben jij er klaar voor om de magie van het leven te omarmen? De online training ‘Het Regent Wonderen’ is jouw persoonlijke uitnodiging om wonderen en synchronicaties in jouw dagelijks leven te verwelkomen. 

Door een combinatie van diepgaande, spirituele principes en praktische oefeningen, rituelen en activaties zul je leren hoe je jouw bewustzijn kunt uitbreiden en je hart kunt openen voor de verbazingwekkende mogelijkheden die het Universum voor jou in petto heeft. 

Mis deze kans niet om het leven op een hele nieuwe manier te ervaren. Schrijf je nu in voor de online training ‘Het Regent Wonderen’ en laat de magie beginnen. 

18 jaar of ouder? Welkom! Bevestig hieronder je leeftijd voor toegang