Microdosing

30 dagen microdoseren met Caapi om je aura en paranormale velden te beschermen

Reinig het energetisch lichaam met Caapi als krachtig instrument, vol wijsheid

Microdoseren met Caapi is jouw kans om een reis te maken naar zelfontdekking en spirituele ontwikkeling, om de goddelijke kennis te ontvangen en jezelf te transformeren. Al duizenden jaren lang is bekend dat bomen en planten heilige wezens zijn die doordrenkt zijn met oude wijsheid. Dit krachtige medicijn is een instrument voor het reinigen van het energetisch lichaam.

Het helpt bij het vrijmaken van opgehoopte energie die klaar is om losgelaten te worden Dit alles vindt plaats op fysiek-, emotioneel- en zielsniveau. Bovendien opent de Aya Caapi-plant de deur naar het goddelijke dat alles met elkaar verbindt. Ook naar de wijsheid van Moeder Aarde en onze eigen, innerlijke wijsheid. Ontdek deze kracht om negatieve gedachten en angstige patronen los te laten.

Microdoseren met Caapi is de juiste keuze voor jou als je;

helen adriana caapi microdoseren

Open de poorten naar verandering en vernieuwing voor energetisch balans en emotioneel welzijn

De essentie van Caapi heeft het vermogen om het duister in onze psyche te transformeren naar het licht. Terwijl wij ons zuiveren, ervaren we een verschuiving in ons bewustzijn waardoor we onszelf, en onze wereld, in een nieuw daglicht zullen zien. Dit opent de deur naar verandering en vernieuwing voor energetisch balans en emotioneel welzijn.

Caapi bevat medicijngeesten die de energetische centra van je hart, lichaam en geest zuiveren, herkalibreren en blokkades wegnemen. Dit resulteert zich in herstel van het energetisch evenwicht en emotioneel welzijn. Daarnaast bied deze medicijngeest bescherming voor je aura en paranormale velden.

De Caapi-infusies worden bereid in het Amazone-regenwoud, met behulp van de bast of wortels van heilige leraarbomen. Hierbij volgen er traditionele rituelen en worden de bomen gezegend met tabak wanneer we hun schors oogsten. Laten we samen een bijzondere reis gaan maken van 30 dagen, waarbij ik je persoonlijk zal begeleiden in het proces van microdosering met Caapi.

helen adriana plant caapi

Wil jij...

kennis ontvangen en transformeren voor spirituele- en zelfontwikkeling?

jouw energetisch evenwicht en emotioneel welzijn herstellen?

jezelf en de wereld in een nieuw licht zien voor verandering en een nieuw begin?

het duister in je psyche transformeren naar het licht van Moeder Aarde?

opgehoopte energie vrijmaken op fysiek, emotioneel en zielsniveau?

Kies voor Microdoseren met Caapi om je aura en paranormale velden te beschermen en creëer een toekomst, vrij van belemmerende gedachten en angsten.

Liefdevolle woorden van tevreden klanten die microdoseren met Caapi hebben ervaren

Ontvang waardevolle inzichten, en persoonlijke begeleiding, tijdens jouw reis met dit krachtige plantmedicijn

Ik bied een maand lang mijn persoonlijke begeleiding aan tijdens het microdoseren. Tijdens deze maand, neem je om de dag een hoeveelheid van de microdosering in. Vervolgens neem je een pauze van twee weken, waarna je ervoor kunt kiezen om het proces te herhalen. Ik zal je gedurende deze hele reis ondersteunen. Microdoseren met Caapi kun je het beste ‘s ochtends op een nuchtere maag óf voor het slapengaan doen.

Om de planten op een traditionele sjamanistische manier te benaderen, raad ik aan om gedurende de eerste week van inname geen suikers, alcohol, koffie, varkensvlees, recreatieve drugs en/of zo min mogelijk farmaceutische medicatie te gebruiken. Nadat je een bestelling geplaatst hebt, ontvang je binnen één week een flesje Caapi-tinctuur thuis. Wekelijkse ontvang je ook e-mails, vol met waardevolle inzichten en recepten voor je dieet. Ik kijk ernaar uit om je te begeleiden met dit prachtige plantmedicijn.

Jouw investering: €111,-

caapi helen adriana microdoseren

‘Dit is jouw kans om een reis te maken om goddelijke kennis te ontvangen en jezelf te transformeren’

Veelgestelde vragen

Microdosering is het nemen van een kleine hoeveelheid van een Plantmedicijn gedurende een bepaalde periode, geheel volgens een schema. Met Caapi is dit een proces om heling, groei en transformatie te bevorderen.

Het doel van microdosering met Caapi is om de voordelen van de plant te ervaren, zonder dat je gaat ‘trippen’. Het kan helpen bij het loslaten van negatieve gedachten en angstige patronen.

Caapi is een natuurlijke MAO-remmer en wordt gezien als een natuurlijke antidepressiva. Het helpt bij een energetische reiniging en voor het emotioneel welzijn.

Tijdens de microdoseringsreis, neem je om de dag een microdosis Caapi. Dit wordt opgevolgd door een pauze van twee weken, voordat je kunt besluiten om het proces te herhalen.

Het wordt aanbevolen om gedurende de eerste week van inname geen suiker, alcohol, koffie, varkensvlees en/of recreatieve drugs te gebruiken. Ook om zo min mogelijk farmaceutische medicatie te gebruiken.

Ja, sommige medicijnen, zoals SSRI’s en hart- en bloeddrukmedicatie, kunnen interacties veroorzaken met Caapi. Raadpleeg altijd een arts voordat je begint met microdoseren als je medicijnen gebruikt.

Microdosering met Caapi wordt afgeraden voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven, mensen met psychische aandoeningen, medische aandoeningen, mensen onder de 18 jaar en mensen die medicijnen gebruiken.

18 jaar of ouder? Welkom! Bevestig hieronder je leeftijd voor toegang