Activations

Ontdek innerlijke wijsheid en heling door online Hypnose en Regressie

Hypnose en Regressie is een reis naar het verleden, voor een betere toekomst door heling en groei als doel

Welkom in de wereld van online Hypnose en Regressie waar ontdekking, heling en positieve transformatie centraal staat. Deze domeinen hebben mijn diepgaande passie gewekt, gedreven door het verlangen om anderen te helpen hun innerlijke wijsheid te ontsluiten en heling te vinden in het verleden. Het is een essentiële stap op weg naar persoonlijke groei.

Hypnose en Regressie zijn krachtige hulpmiddelen om contact te maken met het onderbewuste, herinneringen op te roepen en oude wonden te helen. Ze zijn als de sleutels tot de schatkist van je geest, waarin antwoorden op vragen en oplossingen voor uitdagingen vaak verborgen liggen. Ga je mee op reis naar het verleden?

Online Hypnose en Regressie is de juiste keuze voor jou als je;

helen adriana online hypnose en regressie
helen adriana hypnose en regressie online

Hypnotherapie pakt problemen bij de wortel aan om onverwerkte emoties en blokkades te verminderen en los te laten

In de afgelopen jaren heeft hypnotherapie, met zijn focus op hypnose en regressie, aanzienlijk aandacht gekregen. Onderzoek toont aan dat hypnotherapie niet alleen het laagste aantal behandelingen nodig heeft, maar ook de hoogste effectiviteit heeft in vergelijking met andere therapievormen. Door hynotherapie werken we met het onderbewuste dat voor maar liefst 95% verantwoordelijk is voor ons gedrag.

Hypnose is een diepe staat van ontspanning en focus waarin je je lichaam volledig ontspant. Dat leidt tot vermindering van de breinactiviteit waardoor je ontvankelijk bent voor suggesties. Hypnose is vergelijkbaar met de staat waarin je bent, net voordat je in slaap valt. Het lijkt op mediteren; je sluit je ogen, keert naar binnen en luistert naar mijn stem.

Door Regressie gaan we terug in de tijd, naar het allereerste moment waarin iets is ontstaan. De wortel van veel problemen ligt vaak in je jeugd of zelfs in een vorig leven. Het mooiste van Regressie is dat je de situatie niet helemaal hoeft te herbeleven. Wij neutraliseren de emoties en transformeren de situatie, waardoor je de problemen bij de wortel kunt aanpakken en loslaten.

Wil jij...

je innerlijke zelf, jouw verborgen potentieel, ontdekken?

negatieve gedachten verminderen voor een optimistische kijk?

als je last hebt van verdriet en verlies, dit effectief wil loslaten?  

bepaalde angsten en fobieën overwinnen voor meer vrijheid?

nieuwe, gezonde gedragspatronen ontwikkelen?

Kies dan voor Online Hypnose en Regressie voor ondersteuning bij het verwerken van trauma’s en het herstellen van je emotionele balans.

Liefdevolle woorden van tevreden klanten die Online Hypnose en Regressie hebben ervaren

Tijdens online Hypnose en Regressie benader ik je met empathie, respect en geef ik een zorgvuldige begeleiding

In mijn praktijk staat de cliënt altijd centraal. Samen zullen we afdalen in het verleden om de waardevolle inzichten en lessen te ontdekken die daar liggen. Ik begrijp dat iedereen zijn of haar unieke pad heeft, en ik werk samen met jou om je doelen te bereiken. Jouw welzijn en comfort zijn mijn prioriteit. Graag begeleid ik je ondersteunend op deze reis van zelfontdekking en transformatie om ruimte te maken voor persoonlijke groei en welzijn.

Ik nodig je uit om de kracht van Hypnose en Regressie te verkennen én de mogelijkheden voor heling en groei te omarmen. Als je meer wil weten of als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Samen kunnen wij een stap zetten in de richting van het onthullen van je innerlijke potentieel en het creëren van een evenwichtiger, gelukkiger leven.

Jouw investering: €222,-

‘Door hypnotherapie kunnen we in het onderbewustzijn problemen wissen, oplossen, helen, vergeven en ondersteunende suggesties plaatsen’

Veelgestelde vragen

Een Online Hypnose & Regressie sessie is een vorm van therapie waarbij je via een videoverbinding met mij samenwerkt. Tijdens de sessie, word je in een ontspannen staat van hypnose gebracht om toegang te krijgen tot je onderbewuste geest én regressie naar vorige levens of vroege herinneringen te vergemakkelijken.

Tijdens een sessie word je in een ontspannen toestand gebracht, dit is vergelijkbaar met dagdromen. De hypnotherapeut leidt je door begeleide visualisaties om toegang te krijgen tot herinneringen en inzichten uit het verleden.

Ja, hypnose is veilig wanneer uitgevoerd door een getrainde en gekwalificeerde hypnotherapeut. Je behoudt altijd controle over je eigen geest en kunt op elk moment uit de hypnosestaat komen.

Tijdens een Regressie sessie kun je levendige herinneringen, emoties en inzichten ervaren uit je verleden. Dit kan helpen bij het begrijpen van huidige problemen en het loslaten van onverwerkte emoties.

Hypnose en Regressie worden gebruikt voor uiteenlopende doeleinden zoals het overwinnen van trauma, oplossen van angsten, verbeteren van zelfvertrouwen, het verkennen van spirituele groei én het verkrijgen van inzicht in relatieproblemen.

Hoewel Hypnose en Regressie veel mensen ten goede komt, zijn er bepaalde gevallen waarin het misschien niet geschikt is zoals bij ernstige, psychische aandoeningen. Het is belangrijk om met een gekwalificeerde therapeut te overleggen om te bepalen of het geschikt is voor jouw specifieke behoeften en omstandigheden.

18 jaar of ouder? Welkom! Bevestig hieronder je leeftijd voor toegang