Activations

Ervaar een diepgaande transformatie door bewust te ademen met Shamanic Breathing

Ademkracht: ontdek de helende kracht van Shamanic Breathing

Betreed de wereld van Shamanic Breathing, waarin ik je meeneem op een unieke reis naar zelfontdekking, transformatie en spirituele groei. Tijdens een sessie van Shamanic Breathing, word je geleid in het toepassen van een specifieke ademhalingstechniek die constante, diepe ademhalingen aanmoedigt waardoor je de mogelijkheid hebt om vastgehouden emoties, trauma’s en negatieve energie los te laten.

Deze eeuwenoude tool, geworteld in sjamanistische tradities van over de hele wereld, bezit het opmerkelijke vermogen om je innerlijke wijsheid te ontsluiten, emotionele obstakels te doorbreken en een diepgaande verbinding met je authentieke essentie tot stand te brengen. Een bewuste ademhaling fungeert als een katalysator voor ontlading, wat staat voor emotionele zuivering.

Shamanic Breathing is de juiste keuze voor jou als je;

helen adriana shamanic breathing
shamanic breathing helen adriana

Breng veranderde bewustzijnstoestanden teweeg met gecontroleerde en ritmische ademhalingsoefeningen

Shamanic Breathing, ook wel bekend als ‘Holotropic Breathwork of Rebirthing’, is een holistische benadering die gebruikmaakt van gecontroleerde en ritmische ademhalingen om veranderde bewustzijnstoestanden op te wekken. Deze helende methode opent de deur naar de diepten van je psyche, waarbij je toegang krijgt tot verdrongen herinneringen en je in contact komt met de universele wijsheid die in jou verscholen ligt.

Terwijl je door de diepten van je onderbewustzijn reist, kunnen levendige beelden, emotionele ontladingen en een diepgaand gevoel van verbondenheid met het Universum zich manifesteren. Deze bijzondere sessie kun je volledig in het comfort van je eigen vertrouwde omgeving ervaren. De thuiservaring biedt je de vrijheid om je eigen ritme te volgen, omringd door de energie van je vertrouwde ruimte. Je kunt je eigen intenties stellen en een persoonlijke voorbereidingsrituelen creëren.

Dit is jouw kans om een diepe verbinding met je innerlijke zelf aan te gaan, te verkennen en te koesteren, zonder afleidingen van de buitenwereld. Of je nu in de knusheid van je slaapkamer, de rust van je tuin of de warmte van je woonkamer bent, je kunt de krachtige transformatie van Shamanic Breathing ervaren op een plek waar jij je veilig en geborgen voelt, binnen de vertrouwde grenzen van je huis.

shamanic breathing sessie helen adriana

Wil jij...

een diepgaande innerlijke heling en transformatie ervaren?

jouw bewustzijn en spirituele groei verhogen?

meer levensvreugde ervaren en emotionele bagage loslaten?

belemmeringen overwinnen en hun potentieel bereiken?

een diepe connectie met jezelf en de wereld om je heen ervaren?

Kies dan voor Shamanic Breathing dat een waardevolle aanvulling is op je persoonlijke groei, of je nu nieuw bent in ademwerk of al ervaring hebt.

Liefdevolle woorden van tevreden klanten die Shamanic Breathing hebben ervaren

Shamanic Breathing stelt je in staat om op een dieper niveau contact te maken met je innerlijke zelf

Als je klaar bent om een transformerende reis naar zelfontdekking en heling te ondernemen, kan Shamanic Breathing het juiste pad voor jou zijn. Verken de diepten van je bewustzijn en laat emotionele bagage achter je. Maak een diepgaande verbinding met je innerlijke zelf via deze eeuwenoude en krachtige tool. Ontdek de wijsheid die in jouw wezen schuilt en ontwaak tot je volledige potentieel met Shamanic Breathing.

Ik sta voor je klaar wanneer je me nodig hebt. Na een sessie van Shamanic Breathing kun je rustig blijven zitten en de inzichten en gevoelens die naar voren zijn gekomen, in je eigen tempo verwerken. Je kunt je volledig ontspannen in je vertrouwde omgeving. Hierdoor maak je een vloeiende overgang van je innerlijke reis naar het dagelijks leven, terwijl je de waardevolle lessen en heling integreert die je hebt ontvangen.

Jouw investering: €44,-

helen adriana shamanic breathing sessie

‘Ontdek de wijsheid die in jou schuilt en ontwaak tot je volledige potentieel met Shamanic Breathing’

Veelgestelde vragen

Sjamanistische ademhaling, ook wel bekend als Shamanic Breathing, is een ademhalingstechniek geïnspireerd door sjamanistische tradities. Het omvat diepe en ritmische ademhalingsoefeningen die tot doel hebben veranderde bewustzijnstoestanden te induceren, waardoor diepere inzichten, emotionele bevrijding en spirituele groei mogelijk worden gemaakt. 

Sjamanistische ademhaling kan worden gebruikt voor zelfontdekking, spirituele groei, heling en het verkennen van het spirituele rijk. Het kan ook dienen als een manier om innerlijke rust te vinden.

Voordelen zijn onder andere stressvermindering, emotionele verwerking en een dieper begrip van jezelf.

Jazeker! Sjamanistische ademhaling helpt je bij het verwerken van traumatische ervaringen.

Voorbereiding kan onder meer het instellen van intenties, het kiezen van een rustige omgeving en het zorgen voor comfortabele kleding omvatten. Je ontvangt uitgebreide informatie bij jouw bestelling.

Er kunnen emoties loskomen of je kunt lichamelijke sensaties ervaren tijdens of na sjamanistische ademhalingssessies. Dit is normaal. Je ontvangt hier uitgebreide informatie bij.

18 jaar of ouder? Welkom! Bevestig hieronder je leeftijd voor toegang