Plantmedicijnen

Ontdek diepe heling voor je ziel met de Mini ChocoDelight en kom dichter bij je innerlijke zelf

Streef naar spirituele groei en kies voor ontwaking met Mini ChocoDelight

Mini ChocoDelight is de kleinere versie van de ChocoDelight. Het brengt je in een proces om dichter bij jezelf te komen, waarbij je hart centraal staat in plaats van je hoofd. Microdosering met de Mini ChocoDelight brengt je dichter bij je innerlijke zelf. Hierdoor kun je niet alleen een transformatie ondergaan, maar ook antwoorden ontdekken die al in je verscholen liggen. Het verbetert de focus en vergoot de concentratie  in je leven.

Elke Mini ChocoDelight wordt door ons met liefde en uiterste zorg bereid met ceremoniële biologische cacao, plantmedicijnen en kruiden om jouw hart te openen. Hierdoor word je weer in verbinding gebracht met jouw ware zijn. De Mini ChocoDelight is special gemaakt voor microdosering gedurende een specifieke periode van 1 tot 3 maanden. Het is van belang om je volledig te committeren voor een optimaal effect.

Mini ChocoDelights zijn de juiste keuze voor jou als je;

mini chocodelight voordelen
helen adriana mini chocodelight 1

'Je visie kristalliseert zich alleen in je eigen hart. Wie naar buiten kijkt, droomt slechts. Wie naar binnen kijkt, wordt wakker' ~ Carl Jung

Vaak beginnen mensen om diverse redenen met microdosering, zoals het aanpakken van depressie, het vergroten van zelfvertrouwen, het ervaren van verbinding, of het helen van trauma’s. Het kan ook worden ingezet om klachten tijdens de overgang te verminderen, inspiratie te stimuleren, focus en creativiteit te verbeteren. Een veelvoorkomende drijfveer om te beginnen met microdosering met Mini ChocoDelight is het verlangen om dichter bij zichzelf te komen.

Microdosering houdt in dat je gedurende een specifieke periode regelmatig een kleine dosis inneemt, zoals het nemen van Mini ChocoDelight. Dit draagt bij aan jouw transformatieproces en ondersteunt je om vanuit je hart te leven. Het kan ook inspiratie, moed, creativiteit en de bereidheid bevorderen om actie te ondernemen voor je dromen.

Ontdek bewustzijnsontwikkeling met onze Mini ChocoDelight tijdens het microdoseren. Door het op een sub-perceptueel niveau te ervaren, kun je zeer subtiele effecten ontdekken die een positieve invloed hebben op je dagelijks leven. Mini ChocoDelight brengt je meer in contact met je lichaam, waardoor je merkt dat je meer aanwezig bent, opnieuw verbonden bent met jezelf, je creativiteit gestimuleerd wordt, en je energie en focus toenemen. Zie het als een prachtige uitnodiging die je helpt om bewuster te worden op verschillende vlakken in je leven.

Wil jij...

in harmonie komen met je verleden voor de vermindering van stress en trauma’s?

ondersteuning bij het verwerken van verlies en het maken van de juiste keuzes?

in verbinding komen met je emoties en die verwerken voor heling op dieper niveau?

inzicht en antwoorden krijgen voor ondersteuning in je dagelijks leven?

je zielsmissie ontdekken zodat je in contact komt met je innerlijke stem?

Kies voor Mini ChocoDelight om een diepe helderheid te verkrijgen over jezelf en je leven, zodat deze krachtige ervaring je op diepgaande niveaus kan dienen.

Hier zijn enkele liefdevolle woorden van tevreden klanten die Mini ChocoDelight hebben ervaren

Het hart bezit alle antwoorden voor heling op diep niveau dat je nodig hebt

Mini ChocoDelights worden met heel veel liefde en zorg door Helen Adriana gemaakt om heling te brengen aan je ziel. Zij worden bereid met ceremoniële biologische cacao, plantenmedicijnen en kruiden om jouw hart te openen wat je weer in verbinding brengt met jouw ware zijn, en daarmee met alle harten om jou heen. Het hart bezit namelijk alle antwoorden die jij nodig hebt voor heling op dieper niveau.

Het advies is om te microdoseren volgens een specifiek schema of protocol dat aangeeft hoe vaak en wanneer je een microdosis Mini ChocoDelight moet nemen. Door dit gedurende 4 tot 8 weken te doen, zul je de positieve effecten ervaren. Na deze periode is een rustperiode van 2 tot 4 weken essentieel om tolerantie te voorkomen en de genezende kracht van de Mini ChocoDelight te behouden. 

Het biedt ook een waardevol moment van reflectie op het proces. Bij je bestelling ontvang je gedetailleerde informatie over hoe je het beste kunt microdoseren met Mini ChocoDelight.

Jouw investering: €111,-

mini chocodelight

‘Mini ChocoDelight is een eeuwenoud geschenk uit de kosmos, een soort sterrenstof dat ons helpt verder te kijken dan onze beperkte aardse zintuigen’

Veelgestelde vragen

Je ontvangt 20 Mini ChocoDelights bij je bestelling. Dit is voldoende om 60 dagen lang te microdoseren.

Bij je bestelling ontvang je uitgebreide informatie. Wil je persoonlijke begeleiding? Bestel dan mijn 60-dagen microdoseringsprogramma met de Mini ChocoDelight. Ik, Helen Adriana, zal je dan persoonlijk begeleiden.

Het gebruik van Mini ChocoDelight wordt afgeraden bij bepaalde lichamelijke condities waaronder zwangerschap, diabetes, hart- en vaatziekten,
hersenbloedingen, bijnierklachten, nierziekten en/of neurologische
aandoeningen.

Als je twijfels hebt, lijdt aan een psychische aandoening en/of medicijnen gebruikt, raadpleeg dan altijd eerst een arts voordat je overweegt om een ChocoDelight Thuis Ceremonie te doen. Combineer de ChocoDelight nooit met alcohol en/of drugs.

Je kunt de Mini ChocoDelight het beste in de koelkast bewaren. Het blijft tot 6 maanden goed.

Heb je al microdosering met Mini Choco Bliss ervaren? Voel je welkom in onze Telegram-groep waar je in contact kunt komen met andere gelijkgestemde mensen die ook aan microdosering doen bij Helen Adriana.

Bij je bestelling van de Mini ChocoDelight, ontvang je uitgebreide informatie in je mail. Je krijgt toegang tot een online community waar je al jouw vragen kunt stellen én 20 Mini ChocoDelights.

18 jaar of ouder? Welkom! Bevestig hieronder je leeftijd voor toegang