Online trainingen

Ontdek de kracht van manifesteren met de magische online training 'Het Regent Wonderen'

Laat me je meenemen op een diepgaande reis naar het Universum en manifestatie

De online training ‘Het Regent Wonderen’ kun je beschouwen als een liefdevolle omhelzing voor jouw zoektocht. Heb jij het gevoel dat je op het punt staat om echt te begrijpen wat jouw hart verlangt? Voel je een diepe, liefdevolle wens om jouw wonderen tot leven te brengen? Als dit resoneert als een liefdevolle roep van je ziel, nodig ik je uit om deel te nemen aan mijn online training.

Ontvouw de mogelijkheden die het Universum voor jou in petto heeft en leer hoe je door manifestatie jouw meest stralende leven kunt creëren. Manifesteren is als een ‘openbaring’, de geboorte van iets dat al bestaat maar nog niet zichtbaar is in jouw leven. Het is het vertalen van je innerlijke gedachten, jouw wereld, naar de wereld om je heen.

'Het Regent Wonderen' is de juiste keuze voor jou als je;

online training het regent wonderen

Bewandel een transformerende reis voor een dieper contact met je innerlijke gevoelens

Ik nodig je uit om mee te gaan op een diepgaande ontdekkingsreis van 21 dagen, doordrenkt met de kracht van manifestatie en zelfontwikkeling. Tijdens deze online training krijg je niet alleen inzicht in de essentie van manifestatie, maar zul je ook de diepere werking hiervan begrijpen. Samen zullen we de sleutels tot succes onthullen en koesteren.

Tijdens deze transformerende reis realiseer jij je dat de verandering die het teweegbrengt, diep en blijvend zal zijn in jouw leven. Vervolgens nodig ik je uit om je eigen innerlijke wereld te ontrafelen. Gedurende deze reis ontdek je met zelfreflectie en praktische oefeningen jouw diepste wensen.

Ik deel een techniek met je die helpt om de constante stroom van gedachten in je hoofd tot rust te brengen, zodat je een dieper contact kunt maken met je innerlijke gevoelens. In het proces van groei en bloei zullen we negatieve energie omvormen met krachtige schrijfoefeningen, een reis die je helpt om innerlijke blokkades te doorbreken en ruimte te maken voor positieve manifestatie.

shamanic breathing sessie helen adriana

Wil jij...

jouw diepste verlangens en behoeften omzetten in werkelijkheid?

ontdekken wat je tegenhoudt zodat je de weg vrijmaakt voor realisatie?

leren loslaten en het vertrouwen krijgen in het Universum voor een stralend leven?

jezelf openstellen voor het nieuwe en leren om op een liefdevolle manier te ontvangen?

nu écht voelen waar je lichaam en ziel behoefte aan heeft voor verandering?

Kies dan voor de online training ‘Het Regent Wonderen’ waarin je in 22 modules jouw manifestatievaardigheden laat bloeien door oefeningen, meditaties, rituelen, ademsessie, opdrachten en affirmaties.

Liefdevolle woorden van tevreden klanten die de online training 'Het Regent Wonderen' hebben ervaren

Werk vanuit liefde samen met de energie van je bewustzijn en ga mee op reis

Ontdek het wonderlijke feit dat manifestatie voortdurend aanwezig is, zelfs wanneer je je er niet altijd bewust van bent. Jouw geest is een liefdevol krachtig instrument, en jouw gedachten en emoties vormen de sleutels tot het bewust scheppen van een liefdevol en schitterend leven. Zie manifestatie als een vaardigheid die je al bezit, en door oefening kun je deze vaardigheid verder ontwikkelen.

De stap die je als eerste zet is die van bewustzijn: het besef van de energie in en om je heen. Als je dit bewustzijn ontwikkelt, kun je met liefde samenwerken met deze energie. Door je verlangens op papier te zetten, dankbaarheid te tonen en met vertrouwen los te laten, maak je de weg vrij voor de realisatie van de meest mooie wonderen in jouw leven. Ben jij klaar voor deze inspirerende reis?

Jouw investering: €333,-

‘Manifesteren is in wezen een ‘openbaring’. Het is als de geboorte van iets dat al bestaat, maar nog niet zichtbaar is in jouw leven’

Veelgestelde vragen

Het doel van de online training ‘Het Regent Wonderen’ is om inzicht te bieden in manifestatie en zelfontwikkeling. Ook om jou te helpen je diepste verlangens te manifesteren.

Ik neem je gedurende 21 dagen mee op reis, waarbij je elke dag ongeveer 30 minuten besteedt aan de online training. Het fijne is dat je de training in je
eigen tempo kunt volgen waardoor je de flexibiliteit hebt om de modules
in je eigen schema in te passen.

Ja, de online training is toegankelijk via mobiele telefoons, tablets en computers zodat je overal en altijd kunt leren.

Deze online training onderscheidt zich door zijn holistische benadering die zowel praktische oefeningen als diepgaande zelfreflectie omvat.

Na het volgen van de online training kun je verwachten dat je jouw diepste verlangens kunt manifesteren, bewuster bent van je behoeften, obstakels kunt overwinnen, openstaat voor nieuwe mogelijkheden en vertrouwen hebt in het Universum.

Als je niet tevreden bent met de online training, is er een garantie waarbij jouw investering binnen 22 dagen na aankoop wordt terugbetaald, mocht de online training om welke reden dan ook niet aan je verwachtingen voldoen.

18 jaar of ouder? Welkom! Bevestig hieronder je leeftijd voor toegang