Plantmedicijnen

Ontdek de helende kracht van Moeder Natuur met onze unieke plantmedicijnen

Welkom in de  wereld van plantmedicijnen, waar Sacred Cacao een transformerende rol speelt bij het verkennen van je innerlijke kern en het bevorderen van spirituele groei. Deze krachtige, natuurlijke plantmedicijnen hebben al eeuwenlang genezende eigenschappen. In deze introductie nodig ik je van harte uit om met ons mee te gaan op een innerlijke reis van transformatie, terwijl we de wereld van Sacred Cacao, Sacred Cacao Bliss, ChocoDelight en Mini ChocoDelight verkennen. Laten we samen deze ontdekkingsreis beginnen! 

Sacred Cacao

Stap binnen in de wereld van moeder Sacred Cacao, waar de ziel ontwaakt en het hart zich opent. Hier ontdek je het mysterie en de magie van ceremoniële cacao. Een elixer dat niet alleen pure verrukking biedt, maar ook diepe spirituele onthullingen mogelijk maakt. 

Durf jij om deze reis aan te gaan en je te laten leiden door een Sacred Cacao Ceremonie? Laat je meenemen op een bijzondere reis van innerlijke transformatie en diepe verbinding. Of het nu thuis is met vriendinnen, alleen of met geliefden die je dierbaar zijn.

helen adriana sacred cacao
Cacao Hart Helen Adriana

Sacred Cacao Bliss

Welkom in de betoverende wereld van Sacred Cacao Bliss, waar je een innerlijke reis zult maken met de krachtige plantmedicijnen van Moeder Natuur. Laat je verleiden door de rijke, zijdezachte smaak van onder andere cacao, caapi en de Truffels die je metgezellen zijn op deze diepgaande ontdekkingsreis in jezelf. 

Deze magische ervaring nodigt je uit om je hart te openen en te genieten van het zalige gevoel van verbinding met je ziel. Stap in de wereld van Sacred Cacao Bliss en ontdek de diepere lagen van je ware zelf. Dit is een unieke ervaring voor diegene die anderen willen begeleiden of dieper willen gaan dan ChocoDelight.

ChocoDelight

Ontdek de betoverende ChocoDelight, een unieke blend van plantmedicijnen die je meeneemt op een innerlijke reis en je hart opent. De verfijnde energie tussen cacao, Caapi en magische Truffels voert je mee naar de diepte van je innerlijke wereld. 

Laat je leiden op deze reis en sta open voor de mogelijkheid om met ChocoDelight momenten van reflectie en inzichten te ervaren. Dit is meer dan alleen chocolade; het is een ontdekkingsreis naar de kern van jezelf waar inzicht en bewustzijn samenkomen.

helen adriana chocodelights
mini chocodelight

Mini ChocoDelight

Ontdek de Mini ChocoDelight, een bijzondere en handzame variant van onze geliefde ChocoDelight. Deze mini’s zijn ideaal om mee te microdoseren én om gedurende enkele weken aan bewustzijnsontwikkeling te werken. Laat je hart zich openen en neem de Mini ChocoDelight voor een aantal weken in. 

De Mini ChocoDelight is jouw metgezel voor een reis naar de kern van jezelf, waar inzicht en bewustzijn samenkomen. Deze mini variant is een subtiele basis voor als je de ChocoDelight net nog te spannend vindt.

18 jaar of ouder? Welkom! Bevestig hieronder je leeftijd voor toegang