Microdosing

30 dagen microdoseren met Bobinsana voor een diepe verbinding met je innerlijke wijsheid

Bobinsana helpt je bij de verwerking van emotionele gevoelens en uitdagingen

Microdoseren met Bobinsana kan je tijdens moeilijke tijden ondersteuning geven. Bobinsana (Calliandra angustifolia) is een plant die ons kan begeleiden bij het verwerken van negatieve gevoelens. Want het leven brengt ons vaak momenten van (liefdes)verdriet, plotseling verlies en emotionele uitdagingen. Deze gevoelens zijn menselijk en mogen niet worden genegeerd. 

Bobinsana staat er om bekend dat het levendige en lucide droomervaringen teweegbrengt. Vol met kleurrijke, sjamanistische visioenen waarin nieuwe inzichten over ons leven worden onthuld waardoor genezing kan plaatsvinden. Deze krachtige plant kan ons helpen onze diepe wijsheden te ontsluiten en vaardigheden te ontwikkelen, om te begrijpen wat wij op een dieper niveau moeten helen in ons lichaam.

Microdoseren met Bobinsana is de juiste keuze voor jou als je;

helen adriana bobinsana microdoseren
helen adriana microdosing bobinsana

Ontsluit je diepste wijsheid en ontwikkel je vaardigheden voor heling op een diep, lichamelijk niveau

Maak contact met de Spirit van Bobinsana, een heilige meesterplant die een spirituele staf van kracht en bescherming bij zich draagt. Hierdoor kun je loslaten en ontspannen, wetende dat je veilig en beschermd bent. Hoewel Bobinsana geen hallucinogeen is, heeft het de kracht om lucide dromen vol kleuren en visioenen op te roepen. Mensen gebruiken het vaak om hun sjamanistische, meditatie-, droom- en yogapraktijken te verdiepen.

Deze magische plant draagt een krachtige, vrouwelijke energie en is behulpzaam voor diegene die op zoek zijn naar licht en liefde. Ook om opnieuw verbinding te maken met de energie vanuit het Universum. Bobinsana kan ons helpen onze diepste wijsheid te ontsluiten en vaardigheden te ontwikkelen, om zo te begrijpen wat wij op een dieper niveau moeten helen in ons lichaam.

Bobinsana groeit altijd in de buurt van rivieren en heeft een sterke verbinding met waterenergie én de slangen die verbonden zijn aan de rivieren. Inheemse stammen gebruiken deze plant voor rouwverwerking, omgaan met (liefdes)verdriet, het openen van het hart voor liefde en het brengen van meer vrede en rust.

helen adriana microdoseren bobinsana

Wil jij...

hulp bij het aanpakken van (liefdes)verdriet, verlies, vermoeidheid, pijn en trillen?

het derde oog en helderziendheid activeren voor mededogen en focus?

jouw hart openen en zelfliefde bevorderen voor een sterke, geestelijke verbinding?

ondersteuning krijgen bij het uitvoeren van sjamanistische en meditatie-oefeningen?

het immuunsysteem versterken en geheeld worden van emotionele trauma’s?

Kies dan voor microdoseren met Bobinsana voor een diepe verbinding met je innerlijke wijsheid zodat je jouw ware zelf kunt ontdekken.

Liefdevolle woorden van tevreden klanten die microdoseren met Bobinsana hebben ervaren

De tinctuur van Bobinsana herstelt het zenuwstelsel en brengt mannelijke en vrouwelijke energieën in balans

Bobinsana is een tinctuur (alcoholische oplossing) en heeft de kracht om je fysieke, emotionele, mentale en spirituele toestand te transformeren. Daardoor wordt de oorsprong van ziektes, inclusief gedachten, gedrag en patronen, effectief aangepakt. Vanwege het actieve alkaloïdegehalte, werkt Bobinsana als een MAO-remmer en verhoogt het de serotoninespiegels in de hersenen, wat het zeer geschikt maakt als een natuurlijk antidepressivum.

De ‘Pure Spirit’ is een bescheiden meesterplant die mannelijke en vrouwelijke energieën in balans brengt, energie herstelt én het zenuwstelsel in een staat van rust brengt. Daarnaast zuivert het je bloed, verlicht symptomen van griep, geeft ondersteuning bij baarmoederaandoeningen, reuma, artritis en fibromyalgie én geeft verlichting bij ouderdomsverschijnselen en ontstekingen. Kies voor Bobinsana, kies voor heling en verbinding.

Jouw investering: €111,-

bobinsana microdoseren helen adriana

‘Bobinsana heeft de kracht om je fysieke, emotionele, mentale en spirituele toestand te transformeren’

Veelgestelde vragen

Bobinsana is een plant met de botanische naam ‘Calliandra angustifolia’. Hij staat bekend om zijn geneeskrachtige eigenschappen en wordt vaak geassocieerd met spirituele en emotionele genezing. De plant groeit meestal dicht bij rivieren en wordt al lange tijd gebruikt in de traditionele geneeskunde.

Bobinsana staat bekend om zijn vermogen om lucide dromen en kleurrijke,
sjamanistische visioenen op te wekken. Het kan leiden tot diepgaande droomervaringen en geeft inzichten in iemands leven.

Naast het stimuleren van dromen en visioenen, wordt Bobinsana ook gebruikt voor het openen van het hart, het verwerken van liefdesverdriet en emotioneel trauma, het ondersteunen van het immuunsysteem en het verlichten van diverse gezondheidsklachten zoals reuma en artritis.

Bobinsana heeft actieve alkaloïden en werkt als een MAO-remmer. Het verhoogt de serotoninespiegels in de hersenen en fungeert als een antidepressivum. Het is echter belangrijk om medisch advies in te winnen als je medicijnen gebruikt.

Als je zwanger bent, borstvoeding geeft, een medische aandoening hebt of medicijnen gebruikt, raad ik af om Bobinsana te gebruiken.

Vanwege de antidepressieve eigenschappen van Bobinsana, kan het helpen bij het verminderen van stress én het verhogen van een gevoel van welzijn.

Ja, Helen Adriana zal je tijdens de 30 dagen persoonlijk begeleiden.

18 jaar of ouder? Welkom! Bevestig hieronder je leeftijd voor toegang