Online trainingen

Leer om te luisteren naar jouw lijf met de online training 'From Pain Body to Bliss Body'

Herstel de harmonie tussen lichaam en geest en begin jouw reis naar een Bliss Body

Ontdek hoe je weer kunt luisteren naar je lichaam en begrijp wat het nodig heeft met mijn online training ‘From Pain Body to Bliss Body’. Leer, en krijg tools aangereikt, waarmee je vage lichamelijke klachten kunt helen en loslaten én kom in contact met de wijsheid van je lijf. Herstel vandaag nog de harmonie tussen jouw lichaam en geest en streef naar een Bliss Body.

Het is mijn overtuiging dat veel van jouw vage klachten kunnen worden opgelost door goed naar je lichaam te luisteren en hier zorg voor te dragen. Veel mensen ervaren dit soort klachten of voelen zich niet fit, vaak als gevolg van een druk leven met veel stress, weinig beweging, onvoldoende ontspanning en ongezonde voeding. 

'From Pain Body to Bliss Body' is de juiste keuze voor jou als je;

Luister naar jouw lijf: opgekropte emoties vinden altijd een weg naar buiten

Al eeuwenlang worden er wereldwijd ademhalingstechnieken, meditaties, rituelen en transreizen gebruikt om een diepere harmonie, spirituele verbinding en vreugde in het leven te realiseren. Tijdens mijn verblijf en lessen bij verschillende natuurvolkeren, heb ik diverse tools geleerd om in een hogere staat van bewustzijn te komen en mijn zelfhelend vermogen aan te wakkeren. Opgekropte emoties vinden namelijk altijd een weg naar buiten.

Dit voelde als thuiskomen bij mezelf waardoor ik heling op het diepste niveau heb mogen ervaren. Het heeft ervoor gezorgd dat ik een diepe connectie met mijn innerlijke zelf ervaar en weer feilloos aanvoel wat mijn lichaam nodig heeft. Tijdens mijn intense leven heb ik heel wat tegenslagen gekend. Door onder andere sjamanistische tools, kwam ik steeds meer in verbinding met mijzelf om trauma’s te helen die diep in mijn lijf ‘verstopt’ zaten.

Wil jij...

leren begrijpen wat je lijf je te vertellen heeft en begrijpen wat het echt nodig heeft?

door effectieve tools jouw klachten loslaten om in verbinding te komen met trauma’s?

klachten oplossen door te luisteren naar je lijf en door goed voor je lijf te zorgen?

een gezonde geest-lichaam verbinding creëren voor een pijnloze Bliss Body?

weer lekker in je vel komen te zitten zodat je fit en ontspannen in je lijf zit?

Kies dan voor de online training ‘From Pain Body to Bliss Body’ om de harmonie tussen lichaam en geest te herstellen. De weg naar jouw Bliss Body begint hier!

Liefdevolle woorden van tevreden klanten die de online training 'From Pain Body to Bliss Body' hebben ervaren

Het sjamanisme: één van de oudste en krachtigste methode voor transformatie en lichamelijk welzijn

Sjamanen hebben mij essentiële lessen bijgebracht. Waaronder het bewust beïnvloeden van mijn innerlijke en uiterlijke wereld door middel van ademhalingsoefeningen, meditaties, rituelen en transreizen. Deze methoden, zoals het sjamanisme zelf, behoren tot de oudste en krachtigste manieren van transformatie en het bevorderen van lichamelijk welzijn.

Ontdek de weg naar jouw Bliss Body, een staat van harmonie en welzijn, met de online training ‘From Pain Body to Bliss Body’. Na 166 minuten online training kan een Pain Body, vol met fysieke en oude pijn, verleden tijd zijn voor jou. Leer de tools om jouw klachten los te laten en gun jezelf deze transformatie, vanuit liefde.

Jouw investering: €88,-

helen adriana from pain body to bliss body

‘Een Bliss Body staat voor harmonie en welzijn, terwijl een Pain Body verwijst naar fysieke en emotionele pijn’

Veelgestelde vragen

Het doel van deze online training is om je bewust te maken van de verbinding tussen geest en lichaam, zodat je jouw klachten kunt begrijpen en tools hebt om deze los te laten.

De online training maakt gebruik van ademhalingstechnieken, meditaties, rituelen en sjamanistische transreizen om de innerlijke harmonie en het welzijn te bevorderen.

Na het volgen van de online training, heb je meer inzicht in de boodschappen van je lichaam en beschik je over tools om bepaalde klachten los te laten.

De online training is niet geschikt voor mensen die niet openstaan voor holistische benaderingen van genezing, snelle oplossingen verwachten zonder inzet of uitsluitend medische behandelingen zoeken.

Een Bliss Body is een staat van harmonie en welzijn, terwijl een Pain Body verwijst naar fysieke en emotionele pijn.

Ja, je hebt de flexibiliteit om de online training in je eigen tempo te volgen en je krijgt levenslange toegang tot de inhoud.

18 jaar of ouder? Welkom! Bevestig hieronder je leeftijd voor toegang