Gratis screensavers

Gratis screensaver voor op mobiel

2024 belooft een jaar van transformatie en bewustwording te worden, waarin de wereld zich lijkt te bewegen naar een nieuw tijdperk. Om je tijdens deze reis te ondersteunen, heb ik zes screensavers gecreëerd. Elk ontworpen om je te verbinden met verschillende energieën en intenties. 

Deze screensavers dienen als herinnering aan de kracht die in jou schuilt en als gids op jouw unieke levenspad. Ze kunnen je helpen bij het vaststellen van je intenties, en het verankeren van jezelf in de frequenties die resoneren met jouw diepste verlangens en doelen.

screensaver helen adriana
helen adriana screensaver

Mijn gratis screensavers, herinneren je dagelijks aan de richting waarin je wil groeien en transformeren

Steeds meer mensen voelen de behoefte aan een diepere betekenis in hun leven én een hernieuwde verbinding met de natuur en hun eigen innerlijke kern. Het is duidelijk dat we niet op dezelfde manier kunnen blijven handelen als we altijd hebben gedaan. Oude thema’s en patronen komen naar de oppervlakte, en een onzichtbare kracht duwt ons voorwaarts richting groei en verandering.

Het downloaden van deze screensavers, is een eenvoudige manier om jezelf dagelijks te herinneren aan de richting waarin je wil groeien en transformeren. Samen kunnen we zo bijdragen aan het creëren van een wereld die meer in harmonie is met onze innerlijke waarden en doelstellingen.

Ik nodig je van harte uit om deze screensavers te downloaden en ze te gebruiken als een krachtige bron van inspiratie en ondersteuning op jouw reis van bewustwording en transformatie.

18 jaar of ouder? Welkom! Bevestig hieronder je leeftijd voor toegang