Team

Ontmoet het team rondom Helen Adriana

Ontmoet het fantastische team rondom Helen Adriana, de drijvende krachten die mijn missie versterken en me ondersteunen bij het creëren van een positieve impact op de wereld. Deze toegewijde professionals staan altijd paraat om mij te ondersteunen, zodat ik jou optimaal kan begeleiden op je reis naar welzijn en zelfontdekking.

Chantal - Sociale Media Expert META

Chantal brengt een onschatbare waarde in Team Helen Adriana. Haar passie voor contentcreatie, en haar expertise op het gebied van socialmedia-marketing, maken haar tot een waardevolle aanwinst voor ons team. Helen Adriana ontmoette Chantal op Ibiza. Hier hadden ze direct een klik.

Wat Chantal zo bijzonder maakt, is haar vermogen om content te creëren op het gebied van bewustzijnsontwikkeling. Ze begrijpt als geen ander hoe ze alle diensten en producten van Helen Adriana kan vertalen naar boeiende en authentieke content die de juiste doelgroep aanspreekt. Haar creativiteit en oog voor detail zorgen ervoor dat elk stukje content dat ze creëert, opvalt en impact heeft.

Daarnaast is Chantal ook een coach en bewandelt ze het pad van bewustzijn. Haar persoonlijke groei en ontwikkeling, dragen bij aan de diepte en authenticiteit van haar werk. We zijn dankbaar dat Chantal deel uitmaakt van ons team en kijken ernaar uit om samen te groeien én te bloeien in onze missie om een mooiere wereld te creëren.

3 fun facts over Chantal:

chantal team helen adriana

Alieke - Advertentie Expert META

Alieke brengt niet alleen expertise en ervaring met zich mee, maar ook een unieke kracht die ons team verrijkt. Haar passie voor online marketing gaat verder dan alleen strategieën en campagnes. Het gaat over het verbinden van mensen, het creëren van waarde en het inspireren van anderen.

Wat Alieke zo bijzonder maakt, is haar vermogen om de menselijke kant van online marketing te begrijpen. Ze gelooft in authentieke connecties en het empoweren van mensen om hun ware potentieel te bereiken. Haar betrokkenheid bij het creëren van een positieve impact in de wereld, komt duidelijk naar voren in alles wat ze doet.

Dat is precies wat Helen Adriana nodig heeft. Zij gelooft in een wereld waarin we allemaal leven vanuit onze unieke ware kern, zodat we samen de wereld een stukje mooier kunnen maken. Ik voel me bevoorrecht om Alieke in mijn team te hebben en kijk er vol enthousiasme naar uit om samen te werken aan de groei van ons bedrijf en het verwezenlijken van onze missie.

3 fun facts over Alieke:

18 jaar of ouder? Welkom! Bevestig hieronder je leeftijd voor toegang