Online trainingen

Manifesteer een gezonde relatie met geld met de online training 'The Sacred Portal of Money'

Transformeer je 'Financiële Blauwdruk' door het opheffen van onbewuste blokkades rondom geld

Betreed ‘The Sacred Portal of Money’ en krijg tools in handen om de energie van geld aan te trekken. Ben jij er klaar voor om onbewuste geldblokkades op te heffen en een nieuwe start te maken op een pad van onafhankelijkheid, vrijheid en een gezonde relatie met geld? Heb jij de moed om door de portal te stappen en wil je samen met mij een magisch veld van overvloed te creëren? Start dan nu met deze online training. 

Alles in ons leven bestaat uit energie. Als je ontevreden bent over je financiële situatie, is het nu het moment om je financiële ‘verhaal’ te herzien. De energie van geld wordt beïnvloedt door de gedachten, woorden en emoties waarmee we haar voeden. Voel jij je telkens wanhopig wanneer je jouw banksaldo bekijkt? Dan is het hoog tijd om eerlijk te kijken naar je ‘Financiële Blauwdruk’.

'The Sacred Portal of Money' is de juiste keuze voor jou als je;

Krijg toegang tot andere bewustzijnsvelden en creëer een magisch veld van overvloed

Het valt mij steeds meer op dat lichtwerkers, healers of mensen die het pad van bewustzijn bewandelen, vaak worstelen met financiële tekorten. Het lijkt wel alsof ze een aanzienlijke uitdaging ervaren bij het aantrekken van geld in hun leven. Via de Vortex heb ik zelf een veld gecreëerd met onbeperkte mogelijkheden. Regelmatig krijg ik de vraag hoe ik dat deed. 

Gedurende een zomer, terwijl ik twee maanden op reis was in mijn nieuwe camper, realiseerde ik me wat ik al jaren onbewust deed. Tijdens een training werd bevestigd dat door de Vortex te betreden, ik bepaalde portals kon openen en daardoor toegang kon krijgen tot andere bewustzijnsvelden. 

Tijdens die training besefte ik dat ik jaren geleden door een poort ben gegaan, waardoor ik een magisch veld van overvloed voor mezelf heb gecreëerd. Deze ervaring in ‘The Sacred Portal of Money’ veranderde alles wat ik voelde in een nieuwe waarheid en opende een compleet nieuwe wereld voor mij. Het is bijna ongelooflijk, zelfs voor mij.

helen adriana sacred portal of money

Wil jij...

jouw financiële situatie verbeteren en verlang je naar een stabiele geldstroom?

diepgewortelde overtuigingen over geld loslaten en door de portal stappen?

jouw relatie met geld transformeren en ben je bereidt om hier voor te werken?

de kracht van energetisch werk en bewustzijn ervaren om geld aan te trekken?

je persoonlijke groei en financiële welzijn een boost geven door inspanning te leveren?

Kies dan voor mijn online training ‘The Sacred Portal of Money’ zodat je precies weet wat jouw belemmerende blokkades zijn zodat je de energie van geld kunt aantrekken.

Liefdevolle woorden van tevreden klanten die de online training 'The Sacred Portal of Money' hebben ervaren

Manifesteer geld door gebruik te maken van de Wet van Aantrekking

Geld is veel meer dan een alledaags ruilmiddel. Het is een weerspiegeling van energie en overvloed in je leven. De kunst van het aantrekken van geld en het cultiveren van een gezonde relatie met financiën, begint met het begrijpen van de kracht van overvloed en het openen van je hart en geest. Dit voor een nieuwe manier van denken en voelen. Het openstellen voor overvloed, en het toestaan van geld, in je leven creëert een reis richting financiële vrijheid.

De 74-minuten durende online training ‘The Sacred Portal of Money’ biedt de tools en begeleiding om je relatie met geld te verbeteren en financiële overvloed aan te trekken. Als je vastberaden en gemotiveerd bent om deze verandering te omarmen, dan is deze online training zeker geschikt voor jou. Ik geloof er heilig in dat het voor jou ook zal werken. Sterker nog, ik ben er zo van overtuigd dat als het voor jou om welke reden dan ook niet werkt, ik je investering binnen 21 dagen na aankoop terug zal betalen.

Jouw investering: €111,-

helen adriana online training sacred portal of money

‘Laten wij samen geldmagie creëren!’

Veelgestelde vragen

De ‘Sacred Portal of Money’ training is een online programma dat gericht is op het transformeren van je relatie met geld. Het omvat begeleide meditaties, oefeningen én praktische tips om een gezonde en overvloedige mindset rondom geld te ontwikkelen.

Nee, de online training is toegankelijk voor iedereen, ongeacht je voorkennis over geldzaken of spirituele concepten. Het is zo ontworpen om een breed publiek te kunnen ondersteunen.

Nee, toegang tot de online training is persoonlijk en niet overdraagbaar. Het is exclusief bedoeld voor individueel gebruik.

Ja, Helen Adriana vult de online training aan zodra er nieuwe downloads zijn.

Jazeker! Vul dan bij aankoop de naam en e-mailgegevens in van degene aan wie je deze online training cadeau wil geven.

18 jaar of ouder? Welkom! Bevestig hieronder je leeftijd voor toegang