Terug naar blogoverzicht

Manifesteren van geld: open je hart voor overvloed

blog helen adriana manifesteren van geld

Om geld te manifesteren, is het cruciaal dat jij je hart en geest openstelt voor overvloed én geld de ruimte geeft. In deze blog wil ik graag met je delen hoe ik heb ontdekt dat een positieve mindset onlosmakelijk verbonden staat met het manifesteren van geld, wat de Wet van Aantrekkingskracht voor mij betekent en waarom ik geloof dat The Sacred Portal of Money de sleutel is om jouw ‘financiële blauwdruk’ te herzien.

Geld is je hoogste manifestatie

Geld is veel meer dan een alledaags ruilmiddel. Het is een weerspiegeling van energie en overvloed in ons leven. De kunst van het aantrekken van geld en het cultiveren van een gezonde relatie met financiën, begint met het begrijpen van de kracht van overvloed en het openen van je hart en geest. Dit voor een nieuwe manier van denken en voelen.

Het openstellen voor overvloed, en het toestaan van geld, in je leven is een reis naar financiële vrijheid. Het vereist bewustwording, verandering en praktijk. Als je eenmaal hebt ervaren hoe moeiteloos en vervullend jouw reis kan zijn, zul je nooit meer teruggaan naar de oude manier van worstelen.

Ontdek de kracht van de Wet van Aantrekking

Als je bekend bent met de Wet van Aantrekking, begrijp je waarschijnlijk dat gedachten en intenties een centrale rol spelen bij het aantrekken van overvloed. Door positieve gedachten te koesteren en affirmaties te gebruiken, kun je jouw bewustzijn verschuiven en een positievere energie rondom geld creëren.

Echter, er is een cruciaal aspect dat vaak over het hoofd wordt gezien; je moet overvloed wel toestaan in je leven.  Dit betekent dat je niet alleen probeert om te manifesteren door te denken, maar ook door te voelen, te geloven en je hart open te stellen voor wat er kan ontstaan.

Eén van de redenen waarom de Wet van Aantrekking soms niet lijkt te werken is omdat wij ons vasthouden aan oude patronen van weerstand en strijd als het gaat om geld. Misschien herinner je je tijden waarin je hard hebt gewerkt, en toch leek het geld niet voldoende te zijn. Of misschien ben je opgegroeid met beperkende overtuigingen over geld.

De 7 meest voorkomende, beperkende overtuigingen met betrekking tot geld:

  1. ‘Geld moet op een moeilijke manier verdiend worden. Het groeit niet aan bomen!’
  2. ‘Ik kom niet uit een welvarende familie. Geld komt niet gemakkelijk naar mensen zoals ik.’
  3. ‘Ik kan mij niet veroorloven om een huis/auto/vakantie/jurk te kopen.’
  4. ‘Geld kan geen geluk kopen!’
  5. ‘Ik ben gewoon niet goed met geld.’
  6. ‘Geld is een beperkte bron. Wij kunnen niet allemaal miljonairs zijn!’
  7. ‘Geld is de oorsprong van al het kwaad.’

Het is van essentieel belang om deze oude patronen los te laten en jezelf toe te staan om geld op een moeiteloze manier aan trekken. Het vereist een verschuiving in je gehele denken en voelen. Je staat jezelf toe om te geloven dat geld gemakkelijk naar je toe kan komen, dat je het verdient en dat overvloed een natuurlijk onderdeel van je leven kan zijn.

De magie en schoonheid van het toestaan van geld in je leven

Wanneer je in een staat van toestaan leeft, zul je opmerken dat geld en overvloed moeiteloos en constant in je leven binnenstromen. De stress en strijd die je eerder hebt ervaren, verdwijnen geleidelijk. Geweldige kansen trekken jou aan en oplossingen voor problemen dienen zich gemakkelijk aan. Je kunt jouw dromen najagen zonder overweldigd te raken en succes, vreugde en plezier vergezellen je voortdurend.

Overvloed toelaten betekent ontspannen en openstaan voor de mogelijkheid dat geld en overvloed zonder hindernissen naar je toe kan stromen, als frisse lucht die door open deuren en ramen binnenkomt. Deze nieuwe staat van ‘zijn’ transformeert niet alleen je financiële situatie, maar verbetert ook alle andere aspecten van je leven. Het maakt je leven eenvoudiger, plezieriger en bevredigender.

Dit betekent echter niet dat je passief moet zijn, integendeel. Je kunt nog steeds actief stappen ondernemen om je financiële situatie te verbeteren. Maar door de weerstand weg te nemen, kan geld met meer gemak in je leven stromen.

Verander de energetische frequentie over je financiën

Om overvloed toe te staan, moet je jouw energetische frequentie veranderen. Dit houdt in dat je je gevoelens en emoties moet verschuiven van angst, schaarste en strijd naar vertrouwen, overvloed en gemak. Je begint met bewustwording van hoe je je voelt over je geld en financiën. Als je negatieve emoties ervaart, zoals angst of stress rondom geld, is het belangrijk om die emoties te erkennen en deze los te laten. Dit kan gebeuren door middel van meditatie, visualisatie of andere ontspanningstechnieken.

Onthoud: alles in ons leven is energie, inclusief geld. Als je ontevreden bent over je financiële situatie, is het nu het moment om je financiële ‘verhaal’ te herzien. Deze energie, zoals alles, wordt beïnvloedt door de gedachten, woorden en emoties waarmee we haar voeden. Dus voel jij je telkens wanhopig wanneer je jouw banksaldo bekijkt? Dan is het hoog tijd om eerlijk te kijken naar je ‘financiële blauwdruk’.

Ga je samen met mij mee op reis door The Sacred Portal of Money?

Durf je de reis te maken om geld en overvloed toe te staan in je leven? De keuze is aan jou en de beloningen zullen groot zijn. Het is de hoogste tijd om je hart te openen voor de stroom van overvloed en om een wereld van oneindige mogelijkheden te omarmen. Pak voor eens en voor altijd de diepgewortelde, negatieve denkpatronen en beperkende gedachten aan die jouw vermogen om van geld te genieten, in de weg staan.

Stap samen met mij door The Sacred Portal of Money en je zult versteld staan van wat je in je leven aan zult trekken. Koop hier jouw kaartje voor mijn 74 minuten durende online training ‘The Sacred Portal of Money’. Na het volgen van deze training weet jeprecies wat jouw blokkades zijn en hoe je deze kunt loslaten én heb je DE TOOL in handen waarmee je de energie van geld aan kunt gaan trekken.

Vind je deze blog waardevol? Deel hem met anderen

helen adriana blog

Hi, ik ben Helen Adriana

Mijn kracht ligt in het leven en werken vanuit mijn hart en ziel, waarbij ik mijn intuïtie als leidraad gebruik. Ik nodig je van harte uit om een leven te omarmen dat gedreven wordt door jouw innerlijke kracht. Waar mag ik jou mee begeleiden of ondersteunen?

Lees ook mijn andere blogs voor meer inspiratie

Ga mee op spirituele reis tijdens één van onze unieke ceremonies

Plantmedicijn- en Kundalini-ceremonies dienen als krachtige kompassen die ons uitnodigen om dieper in onszelf te kijken, en om verbinding te maken met zowel aardse als kosmische energieën. Laten we samen verkennen hoe deze unieke ceremonies ons kunnen leiden naar innerlijke wijsheid, transformatie en spirituele verlichting. Klik op onderstaande button om al onze ceremonies te bekijken.

18 jaar of ouder? Welkom! Bevestig hieronder je leeftijd voor toegang