Terug naar blogoverzicht

Sacred Cacao Bliss: ervaar een diepgaande en transformerende ceremonie

blog helen adriana sacred cacao bliss

Steeds meer mensen zijn op zoek naar manieren om zichzelf te genezen en te ontwikkelen op emotioneel, mentaal een spiritueel niveau. Een Sacred Cacao Bliss ceremonie vergroot je bewustzijn en opent het portaal naar jouw hogere bewustzijn. In deze blog ontdek je wat Sacred Cacao Bliss is en geef ik vier tips om een optimaal resultaat uit een thuisceremonie te halen.

Wat is Sacred Cacao Bliss?

Sacred Cacao Bliss is een unieke samenstelling van plantmedicijnen en een verheldering voor de ziel. Een Sacred Cacao Bliss Ceremonie vindt plaats in je eigen veilige omgeving, dit kan thuis zijn, en is precies afgestemd op jouw innerlijke behoeften. Het bestaat uit een krachtige mix en helpt je om nieuwe inzichten te krijgen. Ook om te ontwaken, pijn uit het verleden te helen en zelfliefde te ontwikkelen.

Een Sacred Cacao Bliss Ceremonie bestaat uit twee belangrijke hoofdingrediënten:

 • Cacao hart: dit hart bestaat uit 100% pure cacao, gecombineerd met een medicinale dosis van Chaga & Cordyceps, Lion’s Mane en Reishi. Deze ingrediënten zijn een boost voor je (mentale) gezondheid en zijn rijk aan mineralen en antioxidanten. Het Cacao Hart bevat ook een mix van twintig verschillende kruiden en specerijen, Caapi en een persoonlijke magische touch van mij, Helen Adriana.
 • Truffels: de speciaal door ons geteelde Truffels bestaan uit de werkzame stof Psilocybine. Deze stof brengt bewustzijnsverruimende effecten teweeg. Je komt in contact met je ziel, verkent het onderbewustzijn en krijgt inzicht in je gedachten. Ook kom je in contact met je gevoelens, conditioneringen en belemmerende overtuigingen die weerhouden om geheel vanuit je hart te leven.

Creëer een diepere verbinding en heling met jezelf

Tegenwoordig leven wij in een tijd waarin wij op zoek zijn naar een diepere verbinding met onze ziel. De behoefte om ons hart te helen, creativiteit tot uiting te brengen en onze zelfliefde te laten opbloeien wordt per dag sterker. De chaos van het dagelijks leven zorgt ervoor dat wij willen ont-stressen om innerlijke rust te ervaren. Even ontsnappen van de druk en stress.

In de afgelopen jaren is de populariteit rondom plantmedicijnen voor spirituele en therapeutische doeleinden gestegen. Sacred Cacao Bliss is een ontzettend fijn en magisch hulpmiddel in de zoektocht naar innerlijke groei en transformatie.

Het grootste voordeel van dit plantmedicijn is dat het je de mogelijkheid biedt om binnen de veilige en vertrouwde omgeving van je huis een magische, innerlijke reis te maken. Vanuit je vertrouwde omgeving kun je je volledig focussen op de Sacred Cacao Bliss ceremonie, zonder je zorgen te maken over externe invloeden.

Wat kun je verwachten van een Sacred Cacao Bliss ceremonie?

Door deel te nemen aan jouw eigen, persoonlijke Sacred Cacao Bliss ceremonie geef je jezelf de kans om te helen van trauma’s, in vrede te komen met het verleden en om uit je hoofd te stappen. Je vindt meer begrip en acceptatie voor het leven, ervaart innerlijke rust en krijgt hulp te bij het maken van de juiste keuzes.

Het opent de deur naar een diepere verbinding met je ware zelf, helpt je om jouw hart te openen en je zielsmissie te ontdekken. Het kan zelfs leiden tot het loslaten van dingen en relaties die niet langer bijdragen aan jouw welzijn. Daardoor ga je lekkerder in je vel zitten.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Het houden van een Sacred Cacao Bliss thuisceremonie is anders dan wanneer je kiest voor de Chocodelight. De Sacred Cacao Bliss kun je namelijk veel beter afstemmen op jouw persoonlijke behoeften. Voor het bijdragen van een succesvolle ceremonie is het van cruciaal belang dat de setting optimaal is, zoals een goede voorbereiding en de juiste omgeving.

Is een Sacred Cacao Bliss voor iedereen geschikt? Helaas niet. Denk hierbij aan zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, mensen met ernstige psychische of medische aandoeningen of die medicatie gebruiken en mensen met een hoge bloeddruk of hartproblemen. Wij raden dit plantmedicijn in bovenstaande gevallen sterk af. Het gebruik is altijd op eigen risico en wij raden aan om het alleen te proberen als je ervaring hebt met innerlijke reizen.

Vier waardevolle tips voor een optimaal resultaat tijdens een Sacred Cacao Bliss thuisceremonie

1. Voorbereiding is essentieel

De omgeving waarin je de thuisceremonie houdt, heeft een enorme invloed op de totale ervaring. Denk hierbij aan een;

 • rustige ruimte: kies een rustige en comfortabele plek uit waar je niet gestoord kunt worden
 • altaar of focuspunt: richt een klein altaar in met betekenisvolle voorwerpen zoals kaarsen, kristallen of afbeeldingen die je laten herinneren aan de intenties.
 • het aanzetten van zachte muziek of kaarslicht: rustgevende muziek en kaarsen verbeteren de sfeer en helpen je om je meer verbonden te voelen met de ceremonie.

2. Creëer een Sacred Space

De omgeving waarin je de thuisceremonie houdt, heeft een enorme invloed op de totale ervaring. Denk hierbij aan een;

 • rustige ruimte: kies een rustige en comfortabele plek uit waar je niet gestoord kunt worden
 • altaar of focuspunt: richt een klein altaar in met betekenisvolle voorwerpen zoals kaarsen, kristallen of afbeeldingen die je laten herinneren aan de intenties.
 • het aanzetten van zachte muziek of kaarslicht: rustgevende muziek en kaarsen verbeteren de sfeer en helpen je om je meer verbonden te voelen met de ceremonie.

3. Respecteer de dosering en timing

Het is cruciaal om de aanbevolen dosering van Sacred Cacao Bliss aan te houden. Twijfel je? Overleg dan voor de ceremonie eerst met Helen Adriana. Hier moet je aan denken:

 • Dosering: volg strikt de aanwijzingen op zoals is aangegeven door Helen Adriana. De uitgebreide uitleg ontvang je via de e-mail.
 • Timing: houd rekening met de aanbevolen wachttijden voordat je de effecten ervaart. Forceer niets en laat de cacao en het plantmedicijn rustig zijn werk doen.

4. Wees open en ontvankelijk

Tijdens de ceremonie is het belangrijk om open te staan voor wat zich aandient en zonder oordeel te observeren. Denk hierbij aan;

 • zelfreflectie: sta jezelf toe om diep in je ziel te kijken en te luisteren naar datgene wat naar boven komt. Accepteer je gedachten en gevoelens zonder te oordelen.
 • vertrouw op het proces: soms kunnen de effecten van Sacred Cacao Bliss als onverwacht worden ervaren. Vertrouw op het proces en laat je leiden door wat zich in het moment ontvouwt.

Een Sacred Cacao Bliss ceremonie is een reis naar zelfontdekking en heling. Met de juiste voorbereidingen, een geschikte omgeving en een open geest haal je het meeste uit deze magische ervaring voor het bereiken van diepe inzichten en transformatie. Na de ceremonie is het belangrijk om tijd te nemen voor integratie en zelfzorg. Reflecteer op je ervaringen en wat je hebt geleerd. En onthoudt dat er altijd begeleiding en ondersteuning beschikbaar is voor het geval je vragen hebt of extra begeleiding nodig hebt.

Ga op een innerlijke ontdekingsreis in de wereld van Sacred Cacao Bliss

Ontdek jezelf op een alternatieve manier om jezelf te helen en te laten groeien, allemaal binnen de veilige omgeving van je eigen huis. Sacred Cacao Bliss opent de deur naar een wereld van inzicht, acceptatie en innerlijke rust. Kies voor deze transformerende ervaring en onderneem een magische reis met plantmedicijnen.

Bestel nu via deze link jouw Sacred Cacao Bliss en ontvang ook een:

 • Sacred Cacao Bliss Playlist.
 • Sacred Cacao Bliss Ritueel.
 • ademsessie.
 • recept.
 • Sacred Cacao Bliss voor 2 personen.
 • e-book Affirmatie.
 • exclusieve toegang tot mijn online community.
 • persoonlijke voor- en nazorg van Helen Adriana.

Vind je deze blog waardevol? Deel hem met anderen

helen adriana blog

Hi, ik ben Helen Adriana

Mijn kracht ligt in het leven en werken vanuit mijn hart en ziel, waarbij ik mijn intuïtie als leidraad gebruik. Ik nodig je van harte uit om een leven te omarmen dat gedreven wordt door jouw innerlijke kracht. Waar mag ik jou mee begeleiden of ondersteunen?

Lees ook mijn andere blogs voor meer inspiratie

Ga mee op spirituele reis tijdens één van onze unieke ceremonies

Plantmedicijn- en Kundalini-ceremonies dienen als krachtige kompassen die ons uitnodigen om dieper in onszelf te kijken, en om verbinding te maken met zowel aardse als kosmische energieën. Laten we samen verkennen hoe deze unieke ceremonies ons kunnen leiden naar innerlijke wijsheid, transformatie en spirituele verlichting. Klik op onderstaande button om al onze ceremonies te bekijken.

18 jaar of ouder? Welkom! Bevestig hieronder je leeftijd voor toegang