Ceremonies

Ontdek je diepste zelf met een Sacred Forest Ceremonie

Laat de liefde van Moeder Aarde door je heen stromen

Wil jij een diepgaande reis maken naar het diepste deel van jezelf, een reis die je verbindt met de magie van Moeder Aarde en je ware innerlijke natuur? De Sacred Forest Ceremonie (voorheen Walk of Wisdom) is een unieke kans om jezelf dieper te begrijpen, te genezen en je hart te openen. 

Deze groepsceremonie brengt je op een buitengewone innerlijke reis te midden van de  schoonheid van het bos en de rustgevende natuur. In deze ceremoniële setting staat veiligheid en respect voor de Plantmedicijnen centraal, en de juiste intentie vormt het fundament van onze bijeenkomst.

De Sacred Forest Ceremonie is de juiste keuze voor jou als je;

ceremonie helen adriana sacred forest

Sacred Forest: een innerlijke reis naar heling en spirituele groei, die leidt tot een dieper begrip van zowel jezelf als de wereld om je heen

De Sacred Forest Ceremonie opent de poorten naar een bewustzijnsportaal, een zeldzame kans om een dieper begrip van jezelf te bereiken en genezing te ervaren. Gedurende de reis zullen Helen Adriana en haar team diverse Sjamanistische Rituelen uitvoeren, die volledig zijn afgestemd op jou als deelnemer en jouw behoeften. Tijdens deze unieke ervaring zal de Sacred Cacao Bliss fungeren als jouw gids.

Dit contact zal niet alleen diepgaand zijn in de innerlijke werelden van je psyche, maar ook in de uitgestrekte, rustgevende natuurlijke omgeving. Het zal een diepgaand contact met je gevoelens en emoties teweegbrengen, wat resulteert in verschillende effecten: je zult vertragen, loslaten wat je niet langer dient, helderheid en inzicht verkrijgen, innerlijke genezing ervaren, en je bewustzijn verruimen om jezelf dieper te begrijpen en te helen.

Bovendien wordt cacao vaak aangeduid als de “Voeding van de Goden” vanwege zijn overvloed aan heilzame stoffen en het vermogen om het hart te openen. Het betreft een bijzondere mix van Plantmedicijnen, zorgvuldig samengesteld om de ziel te ondersteunen en te genezen. Alle ingrediënten zijn rijk aan mineralen en antioxidanten, wat bijdraagt aan je algehele gezondheid en welzijn.

helen adriana sacred forest ritueel

Wil jij...

de deuren naar een bewustzijnsportaal openen om heling mogelijk te maken?

jezelf onderdompelen in een magische reis van herontdekking?

naar de kern van wie je werkelijk bent om jezelf te omarmen? 

een stap zetten op het pad naar innerlijke transformatie?

persoonlijk groeien, spiritueel ontwikkelen en meer zelfliefde?

Schrijf je nu in voor de Sacred Forest Ceremonie en maak een diepgaande reis naar je innerlijke zelf, begeleid door de helende kracht van de Sacred Cacao Bliss.

Lieve woorden van tevreden klanten die de Sacred Forest Ceremonie hebben bijgewoond

Wat mag ik verwachten van een Sacred Forest Ceremonie?

De kennismaking en begeleiding begint via een Whatsapp-groep waar je contact kunt leggen met andere deelnemers. 

De Sacred Forest Ceremonie vindt plaats op een magische plek in de natuur.

Wij ontmoeten elkaar om de vuurcirkel, een plaats doordrenkt met eeuwenoude magie, waar je volledig tot rust kunt komen en jezelf kunt onderdompelen in een sfeer van ceremonie en verbinding met de natuur.

Wanneer je aankomt, staan Helen Adriana en haar team liefdevol voor je klaar en wordt er ruim de tijd genomen om voor je te zorgen, en je te begeleiden gedurende de hele ervaring. Wij streven ernaar om iedere deelnemer een veilige en ondersteunende omgeving te bieden om de helende reis aan te gaan.

De dag starten we met een deelcirkel en diverse Sjamanistische rituelen. De groepsceremonie begint om 10:00 uur en duurt tot 20:00 uur met de mogelijkheid van een kleine uitloop, afhankelijk van individuele processen. 

Tijdens een Sacred Forest Ceremonie hoef je niets te doen. Wel mag je in volle overgave zijn met wat er voor jou is in het moment. Je kunt deze prachtige reis pas begrijpen en voelen, als je het daadwerkelijk hebt ervaren.

Na het delen van je intenties begeleidt Helen Adriana de groepsceremonie met haar persoonlijke ritueel, gevolgd door een reinigingsritueel. Dit is een essentieel onderdeel van het proces waarbij we de energie zuiveren en ons openstellen voor de diepere ervaring die voor ons ligt.

Nu begint jouw innerlijke reis, onder de deskundige begeleiding van Helen Adriana en haar team. Er word echt voor je gezorgd. Je hoeft het niet alleen te doen!

Tijdens deze innerlijke reis, zul je diepe inzichten ontvangen die je verder kunnen helpen in je leven. Het is een krachtige en transformerende ervaring die je de mogelijkheid biedt om diep binnen in jezelf te kijken en heling en groei te vinden.

Na afloop delen we onze ervaringen en genieten we van een gezamenlijke, meegebrachte maaltijd in de natuur terwijl de zon langzaam ondergaat. Dit samenzijn biedt de gelegenheid om te verbinden en jouw ervaringen met de groep te delen. Vaak wordt dit als verrijkend en helend ervaren.

Ook na de groepsceremonie is Helen Adriana beschikbaar voor verdere begeleiding en ondersteuning. Zij staat klaar om eventuele vragen te beantwoorden én je te helpen bij de integratie van je ervaringen. Haar betrokkenheid blijft een waardevolle bron van steun tijdens je reis van persoonlijke groei en transformatie.

helen adriana sacred forest ceremonie planning

‘Een Sacred Forest Ceremonie brengt je terug naar de kern van wie je werkelijk bent, waar je jouw eigen kracht en essentie volledig kunt omarmen’

Ik vind een Sacred Forest Ceremonie spannend

Als je nog nooit eerder een Sacred Forest Ceremonie hebt ervaren, kan het spannend zijn. Weet dat je niet de enige hierin bent. Dit zijn normale gevoelens die vaak voorkomen uit de drang van het ego om controle te behouden. Zodra jij je volledig overgeeft aan deze magische, innerlijke reis zul je;

een diepgaande verandering en genezing ervaren op alle niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel.

herontdekken wie je werkelijk bent en eerste stap zetten op het pad van innerlijke transformatie en persoonlijke groei.

de helende en transformerende kracht van Moeder Aarde verkennen én onontdekte delen van je ziel en bewustzijn.

over helen adriana ceremonie sacred forest

Helen Adriana, en haar team, zijn de bezielde begeleiders van de Sacred Forest Ceremonie

Onder leiding van Helen Adriana, word je uitgenodigd om een reis te maken naar de diepste lagen van je bewustzijn. Haar liefde voor de natuur, en haar expertise in Truffels als spirituele hulpmiddelen, maken deze ceremonie tot een unieke en transformerende ervaring. Helen’s toewijding aan het spirituele pad met plantmedicijnen en haar diepgaande band met de natuur, vloeien samen in deze krachtige ceremonie.

Het is overduidelijk dat Helen Adriana een diepe passie heeft voor het delen van deze bijzondere ceremonie én voor het begeleiden van anderen op hun spirituele reis. Haar diepgaande begrip van de connectie tussen mens en natuur, en haar gave om deze kennis over te brengen, maken haar tot een onschatbare gids op het pad van zelfontdekking en spirituele groei. Tijdens de ceremonie, kun je de diepten van je bewustzijn verkennen en de kracht van de natuur ervaren op een manier die de koers van je leven zal veranderen.

Helen Adriana en haar team begeleiden je tijdens de ceremonie op jouw innerlijke reis, waarbij de Truffels dienen als poort naar diepgaande inzichten en zelfontdekking. Haar warme en liefdevolle aanwezigheid, schept een veilige en ondersteunende omgeving waarin je jezelf kunt openstellen voor de wijsheid van de natuur en je eigen innerlijke wereld.

Jouw investering: €222,-

Veelgestelde vragen

De Sacred Forest Ceremonie is een diepgaande reis naar je innerlijke zelf, begeleid door de helende kracht van de voor ons speciaal geteelde truffels, temidden van
een prachtige plek in de natuur. Voorheen werd deze groepsceremonie de ‘Walk of Wisdom’ genoemd.

Tijdens de groepsceremonie zul je diepgaande verbinding met jezelf en de natuur ervaren, innerlijke heling, inzichten en spirituele groei.

De groepsceremonie is bedoeld voor mensen die verlangen naar innerlijke transformatie, herontdekking van hun essentie, heling, spirituele groei en die de juiste intentie hebben.

Nee, zowel beginners als degenen met ervaring kunnen deelnemen.

Ja, deelname is niet geschikt voor mensen die zwanger zijn, borstvoeding geven, ernstige psychische aandoeningen hebben, medicijnen gebruiken,
hoge bloeddruk hebben, of hartproblemen hebben. Veiligheid staat voorop en overleg bij twijfel altijd eerst met Helen Adriana.

De Sacred Forest Ceremonie biedt een unieke combinatie van je bevinden in de natuur, helende plantmedicijnen en sjamanistische rituelen dat een diepgaande en transformerende ervaring creëert die vaak elders niet te vinden is.

18 jaar of ouder? Welkom! Bevestig hieronder je leeftijd voor toegang