Plantmedicijnen

Laat je hart zich openen door de magie van de ChocoDelight

ChocoDelight; een ware boodschapper van de liefde

Elke ChocoDelight wordt door ons met liefde en uiterste zorg bereid met ceremoniële biologische cacao, plantenmedicijnen en kruiden om jouw hart te openen. Hierdoor word je weer in verbinding gebracht met jouw ware zijn, en daarmee met alle harten om ons heen. ChocoDelight is een eeuwenoud geschenk uit de kosmos, een soort sterrenstof dat ons helpt verder te kijken dan onze beperkte, aardse zintuigen.

ChocoDelight is geen gewone chocolade maar een unieke creatie met talloze voordelen. De magie hiervan zal jou op een liefdevolle en subtiele manier liefde schenken én weet precies wat jij op dat moment nodig hebt. Want soms schieten therapie, coaching en gesprekken over onze trauma’s tekort als het gaat om het bereiken van een diepe, innerlijke heling. Iedereen heeft andere, persoonlijke redenen om ChocoDelight te omhelzen. 

ChocoDelights zijn de juiste keuze voor jou als je;

helen adriana chocodelights

Bereik een diepe, innerlijke heling en vertrouw op dit liefdevolle transformatieproces

Hoe fijn is het om werkelijk vanuit jouw hart te leven? Wist jij dat als je keuzes maakt vanuit je hart, dualiteit zal verdwijnen? Jouw hart die daar altijd is, zonder oordeel of iets goed of fout is. Zij helpt je om jouw eigen pad te bewandelen en herinnert je eraan wie jij werkelijk bent. Door in verbinding te komen met je hart en naar haar te luisteren, kun je weer verbinding maken met jouw innerlijke stem. Het hart bezit namelijk alle antwoorden. 

Ook kun je met ChocoDelight een microdoseren. De ChocoDelight zal je begeleiden op een persoonlijke innerlijke reis naar jezelf. Je kunt de plantspirits beschouwen als wijze begeleiders. Deze reis zal je inzichten, wijsheid, vreugde, innerlijke rust, persoonlijke groei en nog veel meer brengen. Het is belangrijk om te onthouden dat je wellicht niet altijd precies krijgt wat je verwacht. Vaak is dat een waardevolle les in het vertrouwen op dit liefdevolle transformatieproces.

helen adriana kaartendeck chocodelight

Wil jij...

in harmonie komen met je verleden voor de vermindering van stress en trauma’s?

ondersteuning bij het verwerken van verlies en het maken van de juiste keuzes?

in verbinding komen met je emoties en die verwerken voor heling op dieper niveau?

inzicht en antwoorden krijgen voor ondersteuning in je dagelijks leven?

je zielsmissie ontdekken zodat je in contact komt met je innerlijke stem?

Kies dan voor ChocoDelight voor een diepe helderheid over jezelf en jouw leven zodat deze krachtige ervaring je op diepe niveaus dient.

Liefdevolle woorden van tevreden klanten die ChocoDelight hebben ervaren

Het hart bezit alle antwoorden die jij nodig hebt voor heling op diep niveau

ChocoDelights worden met heel veel liefde en zorg door ons gemaakt om heling te brengen aan je ziel. Zij worden bereid met ceremoniële biologische cacao, plantmedicijnen en kruiden om jouw hart te openen. Het brengt je weer in verbinding met jouw ware zijn, en daarmee met alle harten om je heen. Het hart bezit namelijk alle antwoorden die jij nodig hebt voor heling op dieper niveau.

Bij het creëren van jouw ChocoDelight Thuis Ceremonie, is het essentieel om een veilige en liefdevolle omgeving te scheppen. Ga altijd met positieve energie en pure intentie deze reis in. Via onderstaande buttons, kun je een keuze maken tussen 5 0f 10 stuks Chocodelight. Na je bestelling, ontvang je een e-mail met alle instructies om het beste uit jouw ChocoDelight Thuis Ceremonie te halen. Weet dat ik altijd beschikbaar ben voor vragen dus e-mail mij gerust voor meer informatie.

Hieronder heb je de mogelijkheid om 5 of 10 stuks Chocodelight te bestellen

‘ChocoDelight is een eeuwenoud geschenk uit de kosmos, een soort sterrenstof dat ons helpt verder te kijken dan onze beperkte aardse zintuigen’

Veelgestelde vragen

Wat vaak als een ‘bad trip’ wordt ervaren, is eigenlijk een diepgaande confrontatie met jezelf. De ChocoDelight weerspiegelt jouw innerlijke wereld wat confronterende ervaringen kan oproepen, omdat je duidelijk zicht krijgt op je angsten, overtuigingen, pijn en trauma’s. Als je je hieraan kunt overgeven, kan dit leiden tot diepe helderheid over jezelf en je leven, en kan deze krachtige ervaring je op diepe niveaus dienen.

ChocoDelight bevat plantmedicijnen en een mix van ongeveer 20 kruiden, waaronder kaneel, gember, kardemom, kruidnagel, Caapi én de persoonlijke touch van Helen Adriana. Het is een uniek recept dat, net als in een restaurant, niet wordt gedeeld.

Het gebruik van ChocoDelight wordt afgeraden bij bepaalde lichamelijke condities waaronder zwangerschap, diabetes, hart- en vaatziekten,
hersenbloedingen, bijnierklachten, nierziekten en/of neurologische
aandoeningen.

Als je twijfels hebt, lijdt aan een psychische aandoening
en/of medicijnen gebruikt, raadpleeg dan altijd eerst een arts voordat je overweegt een ChocoDelight Thuis Ceremonie te doen. Combineer ChocoDelight nooit met alcohol en/of drugs.

Je kunt de ChocoDelight het beste in de koelkast bewaren. Het blijft tot 6 maanden goed.

Helen Adriana staat altijd klaar om al jouw vragen via e-mail te beantwoorden, zowel voor als na jouw ceremonie. Aarzel dus niet om contact op te nemen als je twijfels hebt. Je kunt ook je vragen stellen in onze online community.

Bij je bestelling van de ChocoDelight, ontvang je uitgebreide informatie voor jouw voorbereidingen en hoe je het beste jouw Thuis Ceremonie kunt doen. Je krijgt toegang tot een online community waar je al jouw vragen kunt stellen, een Spotify-afspeellijst en een ademsessie.

18 jaar of ouder? Welkom! Bevestig hieronder je leeftijd voor toegang