Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gratis Loslaat-Ritueel in de natuur

19 mei 2024 @ 10:00 - 12:00

Gratis
helen adriana evenement gratis loslaat ritueel

Loslaten betekent afscheid nemen van wat niet langer positief voor jou is. Het is het beëindigen van innerlijke strijd, zowel met jezelf als met anderen. Loslaten betekent ook helderheid scheppen over wat je krampachtig probeert vast te houden. Ongeacht of je het wilt of niet, we komen allemaal in ons leven momenten tegen waarop we dingen moeten loslaten.

Loslaat-Ritueel in de natuur: een eeuwenoude, zeer krachtige ervaring

Ben jij klaar om los te laten wat jou niet meer dient? Sluit je dan aan op zondagochtend 19 mei om 10:00 uur, waar we een uiterst krachtig loslaat-ritueel zullen ervaren, geïnspireerd door eeuwenoude sjamanistische wijsheid.
We verzamelen op een prachtige locatie midden in de natuur in Amsterdam. Na je GRATIS aanmelding ontvang je alle benodigde informatie, inclusief de exacte locatie. Dit evenement is mijn persoonlijke cadeau aan jou, omdat deze ervaring keer op keer mijn eigen spirituele groei heeft verdiept en verrijkt.

Gegevens

Datum:
19 mei 2024
Tijd:
10:00 - 12:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Amsterdam
Nederland

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets are not available as this evenement has passed.

18 jaar of ouder? Welkom! Bevestig hieronder je leeftijd voor toegang