Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kundalini Awakening Ceremonie

16 mei 2024 @ 19:00 - 22:00

€111,00
blog helen adriana kundalini awakening
Stap in de fascinerende wereld van Kundalini-energie, een ontdekking die mijn leven ingrijpend heeft veranderd. Tijdens mijn reizen over de hele wereld om energiewerk te verkennen, heb ik talloze prachtige ervaringen mogen beleven.
 
Kundalini Awakening is een krachtige transmissie van levensenergie die het ontwakingsproces van Kundalini in gang zet. Kundalini, ook wel bekend als de creatieve levenskracht, sluimert vaak in ons. Maar wanneer het ontwaakt, ondergaat de structuur van onze hersenen en ons centraal zenuwstelsel een diepgaande herbedrading.

Kundalini Awakening: een Ontdekking in Levensenergie

Die herbedrading opent de poort naar diepe genezing en transformatie, een reis die vaak onbereikbaar is via andere wegen. Tijdens de sessie hoef je niets te doen. Je mag je simpelweg overgeven aan het moment en ervaren wat zich aandient.
 
Deze ervaring is buitengewoon en soms moeilijk rationeel te begrijpen. Het ware begrip komt vaak pas na het beleven van deze unieke ervaring. We bieden je een veilige omgeving waarin je deze reis kunt maken.
De Kundalini Awakening ceremonie vindt plaats in het witte kerkje in Baarn en begint om 19:00 uur, en we verwachten dat deze rond 22:00 uur eindigt. We kijken ernaar uit om deze bijzondere reis met jou te delen.
Let op: de Kundalini Awakening Ceremonie is niet geschikt als je zwanger bent of ernstige psychische klachten hebt.

Gegevens

Datum:
16 mei 2024
Tijd:
19:00 - 22:00
Kosten:
€111,00
Evenement Categorie:

Locatie

Baarn
Nederland

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

18 jaar of ouder? Welkom! Bevestig hieronder je leeftijd voor toegang