Ceremonies

Ontwaak je levensenergie tijdens een Kundalini Awakening Ceremonie

Kundalini-energie is de slapende kracht die ontwaakt en innerlijke transformatie mogelijk maakt

Een Kundalini Awakening Ceremonie wordt gehouden in groepsverband en is als een overdracht van levensenergie die het ontwakingsproces van de Kundalini-energie in gang zet. Deze levensenergie bevindt zich vaak in een sluimerende staat in ons. Wanneer ze ontwaakt, ondergaat de structuur van de hersenen en het centrale zenuwstelsel een diepgaande herbedrading.

Deze herbedrading opent de deur naar diepgaande genezing en transformatie. Het is een innerlijke reis naar de kern van je wezen, waar genezing en transformatie plaatsvinden op een manier die vaak onbereikbaar is via andere paden. Transformeer je leven en herstel diepe verbinding door te voelen en te ervaren.

De Kundalini Awakening Ceremonie is de juiste keuze voor jou als je;

helen adriana kundalini awakening ceremonie

Ontdek diepgaande transformatie en innerlijke groei tijdens een Kundalini Ontwaken

Mijn verkenningstocht in de wereld van energiewerk heeft me meegenomen op een pad vol ontdekkingen en inzichten. Toch is er één ervaring die er ver bovenuit steekt, en dat is de Kundalini Awakening Ceremonie. Kundalini is een van de vele benamingen voor de krachtige, creatieve levensenergie die inherent is aan ieder mens en vaak sluimerend in ons aanwezig is.

De Kundalini Awakening Ceremonie is een diepgaande en onbeschrijfbare belevenis. Het voert je naar een staat van diepe ontvankelijkheid waarin levensenergie vrij kan stromen en waarin je innerlijke wereld zich ontvouwt. De groepsceremonie creëert een veilige omgeving waarin je je kunt overgeven aan de stroom van energie en transformatie.

Ongeacht of je al ervaring hebt met energiewerk of dat dit je eerste kennismaking is, de Kundalini Awakening Ceremonie biedt een kans om diepgaande verandering en groei te verwelkomen. Het is een reis naar de diepste kern van jezelf, waar genezing en transformatie plaatsvinden op een manier die vaak elders niet bereikbaar is.

ceremonie kundalini awakening helen adriana

Wil jij...

innerlijk transformeren en verlang je naar vrede en balans?

spiritueel groeien en de verbinding met jezelf herstellen?

jouw levensenergie herontdekken en spiritueel ontwaken?

een intensieve, levensveranderende ervaring meemaken?

het zelfbewustzijn en jouw zelfacceptatie vergroten?

Ga voor de Kundalini Awakening Ceremonie om een transformatie in je leven te ervaren en jezelf volledig onder te dompelen in de stroom van levensenergie.

Hier zijn enkele liefdevolle woorden van tevreden klanten die de Kundalini Awakening Ceremonie hebben ervaren

Wat kun je verwachten tijdens de Kundalini Awakening Ceremonie?

De Kundalini Awakening Ceremonie begint met een Kundalini meditatie.

Bij je aankomst kun je rekenen op een liefdevol welkom van Helen Adriana en haar toegewijde team. We streven ernaar om elke deelnemer een veilige en ondersteunende omgeving te bieden voor hun helende reis.

Tijdens een Kundalini Awakening Ceremonie hoef je niets te doen. Wel mag je in volle overgave zijn met wat er voor jou is in het moment. Je kunt deze prachtige reis pas begrijpen en voelen, als je het daadwerkelijk hebt ervaren.

Je komt in stilte binnen en zoekt een plekje die jou roept.

Nu begint jouw innerlijke reis, onder de deskundige begeleiding van Helen Adriana en haar team. Je hoeft niets te doen en mag heerlijk liggen en je overgeven.

Tijdens deze innerlijke reis, zul je diepe inzichten ontvangen die je verder kunnen helpen in je leven. Het is een krachtige en transformerende ervaring die je de mogelijkheid biedt om diep binnen in jezelf te kijken en heling en groei te vinden.

Na de groepsceremonie is er ruimte om je ervaring te delen. Thee en wat lekkers staat voor je klaar. Dit samenzijn biedt de gelegenheid om te verbinden en de ervaringen met de groep te delen. Vaak wordt het als verrijkend en helend ervaren.

Na de groepsceremonie, is Helen Adriana beschikbaar voor verdere begeleiding en ondersteuning. Zij staat klaar om eventuele vragen te beantwoorden en je te helpen bij de integratie van je ervaringen. Haar betrokkenheid blijft een waardevolle bron van steun tijdens je reis van persoonlijke groei en transformatie.

‘Een Kundalini Awakening Ceremonie is als een overdracht van levensenergie, die het ontwakingsproces van Kundalini-energie in beweging zet’

Ik vind een Kundalini Awakening Ceremonie spannend

Als je nog nooit eerder een Kundalini Awakening Ceremonie hebt ervaren, kan het spannend zijn. Weet dat je niet de enige hierin bent. Dit zijn normale gevoelens die vaak voorkomen uit de drang van het ego om controle te behouden. Zodra jij je volledig overgeeft aan deze magische, innerlijke reis zul je;

een diepgaande verandering en genezing ervaren op alle niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel.

merken dat geblokkeerde of onderdrukte levensenergie weer in balans komt en vrij door het lichaam heen kan stromen.

oude patronen overstijgen om de volgende stap te zetten in je persoonlijke groei en innerlijk ontwikkelproces.

Helen Adriana is gepassioneerd en toegewijd aan bewustzijnsontwikkeling, met een diepe liefde voor Kundalini Awakening

Voor Helen Adriana was Kundalini-energie een transformerende ervaring die haar leven ingrijpend heeft veranderd. Haar spirituele reis begon vele jaren geleden, en sindsdien heeft ze zich volledig gewijd aan het verkennen van de innerlijke dimensies van bewustzijn en zelfrealisatie. Ze dient als een inspiratiebron voor iedereen die op zoek is naar een diepere betekenis en spirituele groei in hun leven.

Met behulp van Kundalini Awakening heeft zij niet alleen haar eigen spirituele pad versterkt, maar heeft ze ook anderen begeleid op hun reis van zelfontdekking en spirituele verlichting. Helen’s persoonlijke ontmoeting met de Kundalini-energie, heeft de deuren naar hogere bewustzijnstoestanden geopend en haar perspectief op het leven getransformeerd.

Helen’s persoonlijke verhaal is een levend bewijs van de transformerende kracht van spirituele praktijken en het vermogen om ons bewustzijn te verruimen, én om ons volledig potentieel te verwezenlijken. Ze deelt gul haar wijsheid en ervaring met de wereld en heeft al velen geholpen om de kracht van Kundalini-energie, die vaak sluimerend in ons ligt, te ontdekken en benutten. Ook om de spirituele energie, die in ieder van ons aanwezig is, te omarmen en te benutten.

Jouw investering: €111,-

Veelgestelde vragen

De Kundalini Awakening Ceremonie is een ervaring die levensenergie activeert en diepgaande verandering en transformatie in gang zet.

De groepsceremonie is geschikt voor iedereen die op zoek is naar innerlijke transformatie, herontdekking van levensenergie, spiritueel ontwaken, persoonlijke groei, innerlijke vrede, zelfbewustzijn, en zelfacceptatie.

De groepsceremonie brengt je naar een staat van diepe ontvankelijkheid waarin
levensenergie vrij kan stromen én waardoor genezing en transformatie kan plaatsvinden.

Nee, zowel beginners als diegene met ervaring kunnen deelnemen aan de
groepsceremonie.

Ja, de groepsceremonie wordt uitgevoerd in een veilige omgeving waarin jij je kunt overgeven aan de stroom van energie en transformatie.

Ja, de groepsceremonie is mogelijk niet geschikt voor mensen in specifieke situaties zoals zwangerschap, ernstige psychische of medische klachten, medicijngebruik, hoge bloeddruk en hartproblemen. Veiligheid staat voorop en overleg met Helen Adriana is essentieel.

18 jaar of ouder? Welkom! Bevestig hieronder je leeftijd voor toegang