Gratis

Gratis Loslaat-Ritueel 'Shamanic Walk'

Het Loslaat-Ritueel ‘Shamanic Walk’ is niet alleen een krachtige manier om emotionele bagage kwijt te raken, maar het is ook een kans om je te verbinden met de schoonheid en wijsheid van de natuur. Het herinnert ons eraan dat we deel uitmaken van een groter geheel en dat de natuur ons kan ondersteunen in ons proces van loslaten en genezen. Meld je aan voor het gratis event.

shamanic walk helen adriana

Verbind met Moeder Aarde en bevrijdt jezelf van oude pijn, negatieve gedachten en stress voor een unieke transformatie

De ‘Shamanic Walk’ is een oeroud ritueel dat diep geworteld is in de tradities van inheemse stammen over de hele wereld. Het is een krachtig en transformerend ritueel dat ons herinnert aan de waarde van loslaten én de bevrijdende kracht van de natuur. 

Tijdens een ‘Shamanic Walk’, verbind je jezelf met de aarde en de elementen om je heen. Je stapt bewust in de natuur, en met elke stap laat je iets los dat je niet langer wil vasthouden. Het kan gaan om oude pijn, negatieve gedachten, stress of wat je maar wil bevrijden. Dit ritueel wordt vaak gebruikt om negatieve energieën, angsten, zorgen en oude patronen los te laten én om ruimte te creëren voor groei, vernieuwing en heling.

Ik nodig je van harte uit om deel te nemen aan een ‘Shamanic Walk’ en jezelf te inspireren om oude lasten achter te laten en ruimte te maken voor groei en transformatie. Het is een ritueel dat je zal helpen om in harmonie te komen met jezelf, met de wereld om je heen en om de kracht van loslaten te ervaren.

18 jaar of ouder? Welkom! Bevestig hieronder je leeftijd voor toegang