Ceremonies

Ga mee op spirituele reis tijdens één van onze unieke (plant)ceremonies

Plantmedicijn- en Kundalini-ceremonies hebben een diepe impact gehad op mijn persoonlijke ontwikkeling en spirituele pad. Ze dienen als krachtige kompassen die ons uitnodigen om dieper in onszelf te kijken en om verbinding te maken met zowel aardse als kosmische energieën. Laten we samen verkennen hoe deze unieke ceremonies ons kunnen leiden naar innerlijke wijsheid, transformatie en spirituele verlichting.

Kundalini Awakening Ceremonie

Open je hart voor een buitengewone spirituele reis, waarin je de diepten van je bewustzijn zult verkennen. In onze Kundalini Awakening Ceremonie word je meegenomen op een enerverende tocht naar je innerlijke zelf, waar de sluimerende Kundalini-energie ontwaakt.

Door krachtige energiewerktechnieken zul je jouw innerlijke kracht ontketenen en de harmonie voelen opbloeien in jouw energiecentra’s. Dit is jouw unieke kans om jouw levenskracht en bewustzijn te vergroten, om te groeien en te transformeren.

Ben je bereid om de reis van zelfontdekking aan te gaan? Wacht niet langer en schrijf je nu in voor de Kundalini Awakening Ceremonie, en laat de kracht die diep in jou sluimert ontwaken.

ceremonie kundalini awakening helen adriana
helen adriana sacred cacao bliss ceremonie

Sacred Forest Ceremonie

Stap binnen in de magische wereld van het Sacred Forest, waar de Truffel fungeert als jouw wijze gids en Moeder Aarde haar liefde en geheimen met open armen met jou deelt. Hier, in de serene omhelzing van de natuur, zullen wij ons verbinden met de aarde en onze eigen innerlijke natuur verkennen. 

Bij het knapperende vuur zullen we samenkomen, delen en tranformeren. De bossen fluisteren geheimen die ons kunnen helpen transformeren en evolueren. Dit is jouw kans om deel te nemen aan een onvergetelijke reis. 

Sluit je aan bij ons en laat het Sacred Forest je leiden op het pad van wijsheid en transformatie. 

Sacred Cacao Bliss Ceremonie

Verwen je zintuigen en bevorder innerlijke heling met onze betoverende Sacred Cacao Bliss Ceremonie, ook wel bekend als Healhuasca. Wij gebruiken Cacao of Caapi én Truffels om diepgaande emotionele en spirituele transformatie te ontgrendelen. 

Meld je nu aan voor deze onvergetelijke ervaring in de Grant Tipi en laat je meenemen op een reis van zelfontdekking en heling. De inzichten die je opdoet, hebben de kracht om je leven voorgoed te veranderen. Mis deze kans niet en transformeer jezelf met ons.

aanbod helen adriana sacred cacao bliss ceremonie

18 jaar of ouder? Welkom! Bevestig hieronder je leeftijd voor toegang