Ceremonies

Bewandel het Pad van Liefde tijdens een Sacred Cacao Bliss Ceremonie

Sacred Cacao Bliss ondersteunt je bij het herstellen van verbinding met jezelf

Tijdens de Sacred Cacao Bliss Ceremonie ontvang je diepgaande inzichten die je levenspad verrijken. Emotionele stukken in de diepten van ons onderbewustzijn worden geheeld. Je zult je verrijkt, geïnspireerd en dieper verbonden voelen met je eigen magische, innerlijke wereld.

Iedereen heeft unieke redenen om deel te nemen aan een Sacred Cacao Bliss Ceremonie, of het nu innerlijke roeping of nieuwsgierigheid is. Er zijn geen vaste regels voor het juiste moment om deel te nemen. Sommigen ervaren het als een ‘once in a lifetime experience’, terwijl anderen de helende kracht van de ceremonie herhaaldelijk omarmen op hun spirituele reis. 

De keuze om deel te nemen aan zo’n ceremonie is persoonlijk en wordt geleid door je eigen innerlijke kompas, een reis naar zelfontdekking, genezing en spirituele groei op het juiste moment in je leven.

De Sacred Cacao Bliss Ceremonie is de juiste keuze voor jou als je;

aanbod helen adriana sacred cacao bliss ceremonie
helen adriana tent sacred cacao bliss ceremonie

Sacred Cacao Bliss: transformeert en bevrijdt oude pijn en energetische blokkades

Vaak liggen er onverwerkte emotionele stukken in de diepten van ons onderbewustzijn die geheeld mogen worden. Verborgen inzichten helpen ons ego en angsten te begrijpen waardoor wij dichter bij onze ware essentie komen. Het is een belangrijke stap in onze persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling, waardoor wij een diep inzicht krijgen en ontdekken wat ons weerhoudt om volledig tot bloei te komen.

Na het openen van de deuren naar een dieper bewustzijn, zul je in staat zijn om de voordelen ervan in je dagelijkse leven te ervaren. Het zal je helpen om op een dieper niveau te voelen, en deze nieuwe ervaring zal fungeren als een kompas voor je verdere levenspad.

Dit is een kans om trauma te verwerken, een burn-out of depressie achter je te laten, en verslavingen te overwinnen. De eeuwenoude genezende krachten van Truffels en cacao komen samen in deze ceremonie. Plantmedicijnen zoals Caapi (het legale deel van Ayahuasca) en magische Truffels worden al eeuwenlang door inheemse volkeren gebruikt als heilige geneesmiddelen. Zelfs lichte trauma’s kunnen vaak al in één sessie worden geheeld.

helen adriana sacred cacao bliss ceremonie tent

Wil jij...

op spiritueel gebied groeien en emotioneel in balans komen?
diepere levensdoelen en je potentieel ontdekken?

jezelf persoonlijke ontwikkelen en innerlijke rust ervaren?

antwoorden krijgen op bepaalde levensvragen voor meer vrede?

trauma’s overwinnen en diepgaand helen in je onderbewustzijn?

Kies voor de Sacred Cacao Bliss Ceremonie en onderga een diepgaande transformatie, terwijl je waardevolle inzichten opdoet om je leven te verrijken.

Hier zijn enkele hartverwarmende uitspraken van tevreden deelnemers die de Sacred Cacao Bliss Ceremonie hebben meegemaakt

Wat kan ik verwachten van een Sacred Cacao Bliss Ceremonie?

Twee weken voor de groepsceremonie begint, starten we de begeleiding via een Whatsapp-groep, waar je de gelegenheid hebt om contact te leggen met mededeelnemers. Op de dag van de Sacred Cacao Bliss Ceremonie beginnen we met het bespreken van jouw intenties, deelname aan een cirkel, een ademsessie en verschillende sjamanistische rituelen.

Bij aankomst staat Helen Adriana samen met haar team klaar om je te verwelkomen. Er wordt ruim de tijd genomen om voor je te zorgen en je gedurende de hele ervaring te begeleiden. Ons streven is om elke deelnemer een veilige en ondersteunende omgeving te bieden waarin deze helende reis kan plaatsvinden.

Tijdens de Sacred Cacao Bliss Ceremonie maken we gebruik van een unieke combinatie van Sacred Cacao, Caapi en speciaal voor ons geteelde Truffels. Elke deelnemer wordt individueel begeleid om de juiste dosering te bepalen, omdat iedereen uniek is en verschillende behoeften heeft.

Bovendien bieden we de mogelijkheid tot Rapé tijdens de ceremonie, waardoor je een persoonlijke en diepgaande ervaring kunt hebben die perfect past bij jouw intenties en doelen voor de groepsceremonie. Dit zorgt ervoor dat je de meest waardevolle en helende ervaring kunt beleven die volledig aansluit bij jouw persoonlijke reis.

Na het delen van je intenties, begeleidt Helen Adriana de groepsceremonie met haar persoonlijke ritueel, gevolgd door een reinigingsritueel. Dit is een essentieel onderdeel van het proces waarbij we de energie zuiveren en ons openstellen voor de diepere ervaring die voor ons ligt.

Nu begint jouw innerlijke reis, onder de deskundige begeleiding van Helen Adriana en haar team. Er word echt voor je gezorgd. Je hoeft het niet alleen te doen!

Tijdens deze innerlijke reis, zul je diepe inzichten ontvangen die je verder helpen in je leven. Het is een krachtige en transformerende ervaring die je de mogelijkheid biedt om diep binnen in jezelf te kijken en heling en groei te vinden.

Na de innerlijke reis, delen wij onze ervaringen in een veilige setting en genieten samen van een verse pan soep en andere lekkernijen. Dit samenzijn biedt de gelegenheid om te verbinden en jouw ervaringen met de groep te delen. Vaak wordt dit als verrijkend en helend ervaren.

Ook na de groepsceremonie, is Helen Adriana beschikbaar voor verdere begeleiding en ondersteuning. Zij staat klaar om eventuele vragen te beantwoorden en je te helpen bij de integratie van je ervaringen. Haar betrokkenheid blijft een waardevolle bron van steun tijdens je reis van persoonlijke groei en transformatie.

‘Een Sacred Cacao Bliss Ceremonie ondersteunt je bij het helen en loslaten van oude pijn en vastzittende, energetische blokkades’

Ik vind een Sacred Cacao Bliss Cermonie spannend

Als je nog nooit eerder een Plantmedicijn Ceremonie hebt ervaren, kan het spannend zijn. Weet dat je niet de enige hierin bent. Dit zijn normale gevoelens die vaak voorkomen uit de drang van het ego om controle te behouden. Maar zodra je je volledig overgeeft aan deze magische, innerlijke reis zul je;
een diepgaand reinigend effect ervaren op alle niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel.
merken dat vastgeroeste denkpatronen doorbroken worden.
de groei van nieuwe hersencellen bevorderen, wat bijdraagt aan je persoonlijke en spirituele otwikkeling.

Helen Adriana heeft al meer dan 6.000 mensen begeleid op hun reis van heling en transformatie

Helen Adriana begrijpt dat iedere persoon uniek is en ze benadert elke situatie met empathie en mededogen. Haar benadering van heling en transformatie, is diepgaand en holistisch. Zij heeft de gave om een veilige en ondersteunende ruimte te creëren waarin mensen hun ware zelf kunnen verkennen en genezen. Helen’s vermogen om levens te transformeren en mensen te helpen hun volledige potentieel te realiseren, is magisch en professioneel.

Met haar uitgebreide ervaring in het begeleiden op het gebied van bewustzijnsontwikkeling, spiritualiteit en persoonlijke groei, heeft Helen Adriana een waardevolle schat aan wijsheid en expertise opgebouwd. Haar toewijding aan het ondersteunen van anderen op hun reis naar zelfontdekking en transformatie, wordt breed erkend en zeer gewaardeerd. Helen begrijpt dat ieder persoon uniek is en ze benadert elke situatie met empathie en mededogen.

Helen Adriana, en haar team, hebben mensen geholpen om emotionele blokkades los te laten, diepgaande spirituele inzichten te verkrijgen en de kracht van zelfliefde te omarmen. Of je nu op zoek bent naar emotionele heling, spirituele groei of gewoon begeleiding op je levenspad, zij staan klaar om je te begeleiden. Maak kennis met Helen Adriana en haar team voor jouw reis van heling en transformatie met Plantmedicijnen.

Jouw investering: €333,-

Veelgestelde vragen

De Sacred Cacao Bliss Ceremonie is een bijzondere bijeenkomst waarbij de kracht van Sacred Cacao Bliss wordt gecombineerd met magische Truffels. Deze
groepsceremonie biedt deelnemers de gelegenheid om diepgaande innerlijke reizen te maken, inzichten te verkennen en heling te bevorderen.

Voorbereiding omvat vaak dieetrichtlijnen in de dagen voorafgaand aan de groepsceremonie. Daarnaast is een open geest en het hebben van intenties belangrijk. Specifieke instructies voor de voorbereiding, worden verstrekt. Helen Adriana zal je 2 weken voor jouw groepsceremonie begeleiden.

Tijdens de groepsceremonie is er een openingsritueel, ademsessie, intentiedeling en het gebruik van de Sacred Cacao en Magic Truffels. Deelnemers maken innerlijke reizen om inzichten te verkennen en ervaringen te delen.

Helen Adriana en haar team begeleiden de ceremonie. Helen Adriana heeft ruim 27 jaar ervaring met plantmedicijn ceremonies.

Je kunt zelf voelen en beoordelen of deze groepsceremonie bij jou past. Heb je hier
hulp bij nodig, neem dan contact op met Helen Adriana.

Ja, deelname is niet geschikt voor mensen die zwanger zijn, borstvoeding geven, ernstige psychische aandoeningen hebben, medicijnen gebruiken, hoge bloeddruk of hartproblemen hebben. Veiligheid staat voorop en overleg bij twijfel altijd eerst met Helen Adriana.

18 jaar of ouder? Welkom! Bevestig hieronder je leeftijd voor toegang